Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.G. (4-6-2011 om 09:29)
Jonge hond of oude hond, maakt niks uit, en veel of geen water in de auto ook niet !! de temperatuur in de auto loopt supersnel op en er helpt maar een ding, ruit inslaan en de hond eruit halen, en de hond onmiddelijk koelen of naar een dierenarts brengen dan maar een boete voor vernieling !
Nana (4-6-2011 om 08:28)
Niet normaal dat er nog zulke domme mensen bestaan!! Ik vind het werkelijk dierenmishandeling en kan dan ook niet snappen dat ze hun hondje zo mee naar huis krijgen met een boete van 250 euro. Dat bedrag stelt toch niets voor in vergelijking met wat het hondje heeft meegemaakt!
Marja (4-6-2011 om 08:03)
Een stomme en ondoordachte actie van de eigenaar van het hondje. Goed van de politie om het hondje te redden. Maar die eigenaar is zich waarschijnlijk kapot geschrokken en zal dit vast geen tweede keer meer doen. Ik vind het te zwaar om een hondje in beslag te nemen na een eerste keer.
Andreas (4-6-2011 om 07:43)
Fijn hoor zo'n baasje.
Marga (4-6-2011 om 06:17)
Weer een hond bij de verkeerde mensen terecht gekomen. Arm dier, stomme baas. Dieren achter laten in auto's is zo ie zo al stom. Ik hoop dat iedereen goed op let als het warm is en zo iets tegen komt en gewoon de ruit in slaat indien nodig.
Hoebeke (4-6-2011 om 01:43)
Is echt geen hond waard zo iets doe je niet
Cookie-instellingen beheren