Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naja (3-6-2011 om 20:34)
Ik heb zelf ook een jonge hond., ik zou haar noooooi te nimmer in een snik hete omgeving laat staat een auto laten., zielig hoor voor het beestje.. en dan nog terug naar de eigenaar erg zielig..
B.G. (3-6-2011 om 20:14)
Dit blijft gewoon gebeuren, ieder jaar weer meerdere keren, het is triest als je hond het niet overleeft, deze heeft hopelijk er niets aan over gehouden, de boetes zijn te laag, en ik vind dat in deze gevallen de eigenaar de hond gewoon niet terug had moeten krijgen,
Dierenliefhebber (3-6-2011 om 19:58)
Belachelijk dat ze het hondje terug hebben gekregen. Zulke mensen moesten nooit geen dier meer mogen hebben. Jaar in jaar uit word er gewaarschuwd om geen dieren in een auto te laten in de zomer. Gelukkig is er niets ergs met de pup gebeurd, maar waar zal hij morgen weer zitten?
Jeroen (3-6-2011 om 19:49)
Eerste keer een officiƫle waarschuwing, geen geld boete bij de 2e keer flinke boete, 3e keer nog grotere boete en hond afnemen! Triest zulke mensen.
Samantha (3-6-2011 om 19:24)
Ze leren het ook nooit hey!, elk jaar weer hetzelfde liedje. Zulke mensen moet je van dieren onthouden en die boete!...tsssssssss
Heleen (3-6-2011 om 19:22)
Kan me hier zo boos over maken. Snap niet dat het nog steeds gebeurd. Van mij mogen die boetes nog veel hoger, Gelukkig zijn er nog genoeg oplettende burgers
Cookie-instellingen beheren