Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KC (3-6-2011 om 19:09)
Heel netjes dat er in ieder geval IETS is als boete, maar als het baasje zó goed op zijn dieren let... Hou maar in de gaten zou ik dan zeggen, gebeurd vast nog es. Dankjewel politie voor het redden van het hondje!
Brigadier dog (3-6-2011 om 18:58)
Mee eens, dat soort mensen is zelfs gewoon te dom om normaal voor een dier te kunnen zorgen, dat soort mensen zou verplicht een aantekening in hun strafboek moeten krijgen voor dierenmishandeling, voordat die in een sociaal verantwoordelijke functie komt te werken o.i.d.
Liza (3-6-2011 om 18:27)
Het is zielg voor dat hondje hooplijk gaat alles goed met dat beesje
Sylvia (3-6-2011 om 18:13)
Warmte voor een hond wordt nog altijd zwaar onderschat. Een hond kan alleen maar "zweten" via de tong of de voetkussentjes en bouwt daardoor te veel en te snel warmte op die die niet kwijt kan en daardoor oververhit raakt. Mensen zouden zich eens wat meer moeten verdiepen in het fenomeen "hond".
Patrice (3-6-2011 om 18:05)
Die is geen eigenaar waard, een mensen zijn niet geschikt voor dieren.
Erik (3-6-2011 om 17:56)
Zulke mensen moet je verbieden om een huisdier te nemen en een boete van 250euro is nog te weinig kan me hier zo boos overmaken. Goed werk van de politie
Cookie-instellingen beheren