Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (3-6-2011 om 22:20)
Je moet echt eens nadenken wat er gebeurd met zo'n dier in zo'n auto met de brandende zon erop, zo'n iemand verdient in mijn ogen geen dier. Deze was gelukkig nog gered.
Marco (3-6-2011 om 21:58)
Al laat je een stukje raam open het wordt als nog snik heet, de auto staat stil er kan niet genoeg wind doorheen komen. Je hoort zo ie zo geen hond in de auto laten zitten, en als je dat wel doet neem dan een bak drinken of gewoon je hond uit de auto mee.
D (3-6-2011 om 21:36)
Te bedenken dat menig keer kinderen met deze temperatuur in de auto worden gelaten!
Honden liefhebber (3-6-2011 om 21:09)
Moet de eigenaar zelf eens paar uur in de auto in de auto gaan zitten ipv het hondje achter te laten.laat je hond dan thuis met deze warmte als ie niet mee kan en boete had het hondje in beslag genomen en niet terug je bent geen beest waard
Patricia (3-6-2011 om 20:58)
250 euro betalen veel te weinig had meer moeten .zodat hij er niet goed van was ........laat je hond toch thuis met dit warme weer .als ik het moest zien zou ik ook politie bellen .
Anja (3-6-2011 om 20:43)
Goede boete laten betalen en de persoon in kwestie ok eens een half uur in een dichte auto laten zitten Wedden dat hij zijn /haar hond dan nooit meer achterlaat in een warme auto??
Cookie-instellingen beheren