Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (4-6-2011 om 00:40)
Pup aan een gezin geven die geen pup kan betalen maar er wel voor kan zorgen en de 61 jarige 250 uur met de dierenambulance meesturen of op de boulevard van Vlissingen zetten in de zon zonder water..
Zeeuw (4-6-2011 om 00:08)
Ja hoor D, wat is dat nou voor een opmerking, dat sommige mensen kinderen in de auto laten zitten. Weer een duidelijk iemand die kortzichtig is en mensen boven dieren trekt. Dieren zijn altijd slachtoffer van mensen, dieren kunnen er niks aan doen dat mensen zo dom en respectloos zijn.
Patrick (3-6-2011 om 23:34)
@Jeroen Hoe kom je erop dat er eerst een waarschuwing moet zijn en dan pas bekeuren???? Dit is gewoon dierenmishandeling en de boetes voor zulke dingen kunnen niet hoog genoeg zijn. Hij mag blij zijn dat het hondje het overleefd heeft en dat hij hem terug heeft gehad de dierenbeul dat hij is.
Gianna (3-6-2011 om 23:03)
Ha ha, we hebben weer een zielig dier hoor. Gelijk explodeert het aantal reacties.
Het is te zot voor woorden.. (3-6-2011 om 22:57)
Dit is te zot voor woorden elke zomer is het weer dezelfde Ellende. Nu is het een hondje.. Volgende week weer een kind.. Mensen een auto wordt een oven in de ZON ! Let hierop.. Ze zouden hier ook in de Media meer over moeten melden !
Zielig!! (3-6-2011 om 22:20)
Heel erg voor dit beestje! en een gepaste straf voor dit baasje! Maar ik ben van mening dat als je dit je dier aan doet, je geen hond of wat voor dier dan ook waard bent! ze hadden het beestje nooit terug mogen geven.
Cookie-instellingen beheren