Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 174 km

Zwemmer onwel Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2011, 09.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Voor het Badstrand in Vlissingen is dinsdagochtend een zwemmer in zee in problemen geraakt.


Volgens de strandwacht raakte de man rond 08.10 uur tijdens het zwemmen onwel ter hoogte van Boulevard Bankert. De echtgenote van de man en een andere zwemster wisten de man met vereende krachten naar de wal terug te brengen en hulp in te roepen.

Politie, strandbewaking en ambulancedienst rukten uit en troffen bij aankomst een man aan die inmiddels weer goed aanspreekbaar was. De 80-jarige man is door de ambulancedienst gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Familie (10-8-2011 om 17:37)
Het gaat goed met hem. Beetje moe en geschrokken. De sterke stroming en hoge golven zijn hem bijna fataal geworden...de zee dus. Niet zijn leeftijd, hart, kou....of ervaring. Ze zwemmen al jaren, iedere dag, weer of geen weer, met een vaste groep. Iets voorzichtiger in de toekomst, denk ik!
Vlissinger (10-8-2011 om 08:34)
Wat heeft leeftijd er nou mee te maken? die man zwemt al jaren elke morgen daar,dat zou ik ook doen als ik zo dicht bij het strand woon. Onwel worden mensen van 18 ook regelmatig! met je onverantwoord, ken eerst de feiten voordat je weer een dom oordeel klaar hebt!
Peggie (10-8-2011 om 08:30)
@ex-vlissingse => je kan het gezeur noemen of niet maar je zult toch moeten toegeven dat het raar is dat iemand die medische hulp nodig heeft bijna 30 km verderop moet wordt gebracht terwijl er 30 meter verder ook medische hulp is. Over blijven discuseren zou ik zeggen.
Echtevlissinger (9-8-2011 om 21:09)
@Ex-Vlissingse:we zijn helemaal niet verwent,in andere provincies hebben ze er meer dan 3 ziekenhuizen,is gewoon normaal.Maar er moet eerst een dode vallen voordat ze er iets mee gaan doen,het is zeker belachelijk dat iemand naar goes word gebracht,terwijl 5min verder een prachtig ziekenhuis staat.
Jo (9-8-2011 om 21:08)
Ex-Vlissingse (9-8-2011 om 18:49 uur) Makkelijk l*llen als je hier nier meer woond. Een afstand van nog geen 1KM tegen ruim 20Km is veel hoor als je naar het ziekenhuis toe moet. Of kan jij niet rekenen? als elke seconde tel is wel heel erg veel/
Souburger (9-8-2011 om 20:00)
Zover ik weet behhort deze man tot een groepje zwemmers die elke ochtend even het water ingaan om te zwemmen dit doen ze al jaren.. Het onwel worden heeft hier dus ook niets mee te maken... sterkte en ik hoop dat hij vlug op knapt zodat hij zijn hobby weer kan hervatten.
Cookie-instellingen beheren