Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-10-2011 om 15:27)
Esther.....Als het je tijd is ga je toch wel????? Zucht....
Liselotte (3-10-2011 om 16:29)
Iedereen wist van tevoren dat de tunnel dicht ging. Deze werkzaamheden worden niet een week van tevoren ingepland, dus om te zeggen dat ze het hadden kunnen afblazen is natuurlijk heel erg dom. Niemand had kunnen voorzien dat het strandweer werd. Kijk daneven op internet of er wegwerkzaamheden zijn.
Tim (3-10-2011 om 15:06)
Zondag avond (2-10) stond er om ca. 21.00 uur een langzaam rijden de file van af de Vlake tunnel tot voorbij de afslag, A4, richting Antwerpen.Waarschijnlijk ook de schuld van RWS en het afsluiten van de Vlake tunnel.
Esther (3-10-2011 om 09:39)
Waar maakt iedereen zich druk om.. Je kiest er zelf voor om in de auto naar zeeland te rijden. RWS heeft alles van te voren aagegeven.. En over Borsele als het je tijd is ga je toch wel. Borsele heeft daar niet mee te maken. Dan is je tijd gekomen.
Zeeuw (3-10-2011 om 08:45)
@simon weet niet wat voor auto je rijd als je 375 betaal maar dat geeft jouw niet meer recht op de weg hoor.En voor alle andere zeurders rws doet zijn uiterste best.Als er iets gebeurt op de weg staan je klaar met je oordeel maar zoals ik het zie is het voor onze eigen veiligheid. of ben ik mis
Mar (3-10-2011 om 08:17)
@ John: Ja, Dat heb ik ook al aangekaart met die discussie over kernenergie; als er wat in Borssele gebeurt kom je gewoon niet weg. De A58 loopt er ook nog eens pal langs; ik vind dat ook meer iets om je druk over te maken dan willens en wetens in een (bloedhete) file te gaan staan!
Cookie-instellingen beheren