Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 212 km

Kind door ijs gezakt Arnemuiden

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.47 uur
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt voor een melding van een persoon die door het ijs was gezakt. 
 
Het incident speelde zich af bij de straat Hengst in Arnemuiden. Rojnd 16.15 uur kreeg de politie de melding binnen dat er een kind door het ijs was gezakt. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Ook werden ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.


Al snel bleek dat het slachtoffer al uit het water was en bij een woning naar binnen was gebracht. De hulpdiensten hoefden dan ook niet veel meer te doen. Een ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nadenken (15-1-2013 om 17:23)
Dat voortaan diegene die de melding doet eerst even kijkt of het wel echt nodig is ? men spreekt hier over levensgevaar en erger, maar men kan toch wel gewoon zwemmen en er uit klauteren ? of steek zelf een poot uit, dan is het sneller opgelost als een belletje. maar men is lui en moe, druk op knop.
Mar (15-1-2013 om 16:07)
Imijn dochter is vroeger ook eens kopje onder gegaan omdat ze door het ijs zakte en ze werd er gelukkig ut gehaald door omstanders en naar huis gebracht als een ijspegel...even douchen en ze gingen een paar uur later met zijn allen weer met de grootste lol schaatsen maar het kan ook fout gaan
Bewondering voor onze jonge helden (15-1-2013 om 15:39)
Wat een vreemde reacties zeg... Er is een mensenleven in gevaar, en dat van een kind nog wel! Alsof het prijskaartje voor het uitrukken van de brandweer uberhaupt een afweging mag zijn. We zien vaak genoeg berichten met een verkeerde afloop voorbij komen. Jongens, Ben en Noan, perfect gereageerd!!!
Layla (15-1-2013 om 15:19)
Wat een gezeur allemaal zeg! En het is kind is gered door 2 andere kinderen logisch dat die in paniek naar een ouder gaan lijkt me zo, en die een hulpdienst inschakelt!
Ikke (15-1-2013 om 13:40)
Wat een reacties zeg: vroeger dit, vroeger dat. Wees blij dat de hulpverlening wat doet. Wat als het kind niet uit het water was geweest??? Beter 10 keer voor niks, dan 1 keer te laat.
Kees (15-1-2013 om 13:31)
Je moet niet de brandweer verwijten dat ze opkomen dagen. Ergens is blijkbaar iemand dusdanig in de war dat die 112 belt, in plaats van dat kind op de kant te trekken.
Cookie-instellingen beheren