Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Kind door ijs gezakt Arnemuiden

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.47 uur
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt voor een melding van een persoon die door het ijs was gezakt. 
 
Het incident speelde zich af bij de straat Hengst in Arnemuiden. Rojnd 16.15 uur kreeg de politie de melding binnen dat er een kind door het ijs was gezakt. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Ook werden ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.


Al snel bleek dat het slachtoffer al uit het water was en bij een woning naar binnen was gebracht. De hulpdiensten hoefden dan ook niet veel meer te doen. Een ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (15-1-2013 om 12:52)
@ leuke reageerders Ook vroeger verzopen er kinderen en was er geen hulpdiensten netwerk zoals nu, met als gevolg zeer veel verdriet.
Wilfred (15-1-2013 om 11:10)
Niet een beetje overdreven om met zoveel bombarie uit te rukken? Wie gaat dát betalen? Vroeger had je een paar natte schoen en kreeg je van je moeder op je mieter en dat was het!
Vroeger was alles beter... (15-1-2013 om 08:38)
Eigenlijk wil ik niet reageren op al die zielige mensen... Vroeger dit, vroeger dat. Het mag allemaal wat kosten... Hoe gewoon een keer je reactie voor je als je niets nuttigers te melden hebt!!
Bertus (15-1-2013 om 08:27)
Wees blij dat er een brandweer vlug bij is ,het zal je kind maar wezen die ze levenloos uit het water moeten halen. Dan maar een keer voor niks rijden .
ARM (15-1-2013 om 07:22)
Goed gehandeld jongens! Petje af voor jullie!
Lian (14-1-2013 om 23:17)
Ben blij met deze actie! Ik ken uit mijn jeugd een heel ander verhaal...inmiddels 30 jaar geleden maar zeg het mijn kinderen elke keer maar weer niet zonder mijn toezicht het ijs op! Een bekende van mij destijds tien heeft het niet overleefd...
Cookie-instellingen beheren