Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 24-04-2013, 16.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In Wissekerke bij 's-Heer Arendskerke is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. 
 
Het onfortuinlijke slachtoffer kwam rond 15.30 uur nabij de kruising Nieuwe Rijksweg (N664) - Terlucht ten val na een botsing met een personenauto. De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen maar uiteindelijk werden er maar twee ingezet.
 
Nadat ter plekke eerste hulp was verleend is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeval moest het verkeer over één rijstrook worden geleid.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega (25-4-2013 om 15:57)
Zoals op de foto is te zien ? dan zie je niks. deze man stond stil om af te slaan en de motorrijder zag dat te laat en heeft nog geprobeerd eromheen te sturen dat is het ware verhaal collega sterkte met alle wildwest verhalen. wij staan achter je ! motorrijder sterkte de komende tijd
EHBOer (25-4-2013 om 13:49)
Goed zo, Marja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Als motorrijder kom je soms de raarste situaties tegen. Hopelijk krijgt die (zoals je zegt) domme trut een hele hoge boete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hopelijk loopt het goed af met die motorrijder, veel sterkte voor hem.....
Edwin (25-4-2013 om 11:43)
@Jan 24-4, 18:44 uur: Geen voorbarige conclusies trekken uit foto's. De motor kan er ook achterop gereden zijn als de auto een noodstop heeft moeten maken, maar dit is aan de politie om dit uit te maken. Slachtoffer en familie sterkte.
Dolle koeien weer los (25-4-2013 om 10:42)
Het is weer weer voor de motorrijder, we houden ons hart weer vast.
B-fair (25-4-2013 om 08:45)
Volgens mijn informatie stond de automobilist stil op de rijbaan om af te slaan en heeft de motorrijder dat te laat opgemerkt. Dus vinger wijzers graag even dimmen. Sterkte voor de motorrijder, die gelukkig wel beschermende kleding droeg.
Pollewop (25-4-2013 om 08:21)
Veel sterkte aan de motorrijder.
Cookie-instellingen beheren