Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 24-04-2013, 16.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In Wissekerke bij 's-Heer Arendskerke is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. 
 
Het onfortuinlijke slachtoffer kwam rond 15.30 uur nabij de kruising Nieuwe Rijksweg (N664) - Terlucht ten val na een botsing met een personenauto. De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen maar uiteindelijk werden er maar twee ingezet.
 
Nadat ter plekke eerste hulp was verleend is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeval moest het verkeer over één rijstrook worden geleid.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (24-4-2013 om 20:46)
Nou, de motorrijders die ik vandaag gezien heb reden alles behalve normaal en gebruikte de weg als circuit. Helaas zie ik dat vaker dan dat er normaal gereden word... Volgens mij heeft deze motorrijder de auto over het hoofd gezien na die flauwe bocht. Te enthousiast gereden misschien ? Sterkt iig !
John kerver (24-4-2013 om 20:13)
Ik wens de familie heel veel sterkte. Ik ben diegene die het heeft zien gebeuren en eerste hulp heeft verleend.
Marja (24-4-2013 om 20:13)
@pietje we hadden het over een ernstig gewonde mottorijder en niet over een paar stomme kids die soms zomaar oversteken hoor jou reaktie heeft totaal niets te maken met een ernstig gewonde motorrijder dacht ik zo het zijn altyd de mannen op de motor die de kwaaie zijn dus jou reaktie is hier n.v.t
Wout (24-4-2013 om 19:51)
@Jan Aan een foto kun jij dat zien? Knap hoor. Ik denk dat er mensen lang naar school geweest zijn om dergelijk ongevallen te onderzoeken. Zullen we die gewoon hun werk laten doen? Beterschap aan de motorrijder.
Ary (24-4-2013 om 18:58)
Slachtoffer en familie, sterkte en Marja dank voor een hart onder de riem In de ogen van bellende personen zijn wij de kwaaie pier.
Piet (24-4-2013 om 18:52)
Hallo Marja, goed gedaan zo! je bent een wijf naar mijn hart,
Cookie-instellingen beheren