Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 24-04-2013, 16.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In Wissekerke bij 's-Heer Arendskerke is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. 
 
Het onfortuinlijke slachtoffer kwam rond 15.30 uur nabij de kruising Nieuwe Rijksweg (N664) - Terlucht ten val na een botsing met een personenauto. De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen maar uiteindelijk werden er maar twee ingezet.
 
Nadat ter plekke eerste hulp was verleend is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeval moest het verkeer over één rijstrook worden geleid.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (25-4-2013 om 02:37)
Ben zelf motorrijder en ervaar heel vaak dat voorrang verlenen schijnbaar een moeilijke zaak is. Ben zelf ook enkele keren aangereden (gelukkig geen eigen schuld) En geloof me, je weet niet waar je blijft als een auto tegen je aan botst. 'k Wens de betrokken motorrijder een spoedig herstel.
Shadow 800 (25-4-2013 om 01:28)
Heel veel sterkte voor de betreffende persoon en de betrokkenen. Ik ben een vrouw, rijdt 30 jaar motor en sta er steeds meer versteld van dat motorrijders net zoals wielrenners zich op een of andere manier boven anderen willen stellen. Het is gewoon de keus van een vervoermiddel of hobby.
Collega (24-4-2013 om 22:31)
Sterkte gozer! Ook aan je familie en vrienden sterkte gewenst! Hoop snel weer gek met je te ouwehoeren!!
Harde Jan (24-4-2013 om 21:30)
Wat is dit nou weer voor onlogische discussie na een ongeluk. Ga je tulpen bemesten met z"n allen. Het word weer eens tijd voor n stevige corrigerende tik. Ook voor sommige vrouwen. Een pak slaag zou ze goed doen. Altijd dat geouwehoer vanaf de zijlijn! BAH! Beiden wilden niet in botsing.
Ineke (24-4-2013 om 21:13)
Voor zowel de motorrijder als zeker ook voor de automibilist veel sterkte!
Menno (24-4-2013 om 20:51)
Eens dat er zat fatsoenlijke motorrijders zijn, helaas voor de goede zijn er volgens mij nog veel meer asociale motorrijders, heb er vandaag in axel nog eentje vrolijk op 1 wiel in de bebouwde kom gezien, stoer hoor!
Cookie-instellingen beheren