Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van mishandelen deurwaarder

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 19-jarige Terneuzenaar is vanmorgen thuis opgehaald en aangehouden voor het dreigen met geweld tegen een deurwaarder. De inning van een openstaande boete roept zoveel irritatie op dat hij zijn zelfbeheersing verliest. 


Omdat de deurwaarder al eerder heeft kennisgemaakt met het licht opvlambare temperament van de verdachte laat hij het er deze keer niet bij zitten en doet aangifte van bedreiging en vernieling van zijn bril.

De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en na verhoor in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (9-7-2013 om 20:51)
Sue, als je geen geld hebt kun je ook geen dingen aanschaffen. Dat is wat dit stuk onbenul zou moeten worden bijgebracht. Die hoge kosten worden niet gemaakt als jij je rekeningen op tijd voldoet. Wat denk je dat het een bedrijf kost als 1000 mensen hun verplichting niet nakomen! Dwaas.
Vlissingse (9-7-2013 om 20:15)
@ Gek die sue: jouw eigen bijdragen en de rest van nederland zijn hoge bijdragen is niet zo hoog vanwege mensen die rekeningen niet betalen, maar door de regering!!!!!
Ikke (9-7-2013 om 13:20)
Deurwaarders komen echt niet na een maand, die komen na meerdere aanmaningen. deurwaarder stuurt ook vaak eerst een aanmaning. Betalingsregelingen zijn altijd te treffen, dat zijn deurwaarders VERPLICHT, ook al zeggen ze van niet. velen weten dit helaas niet en laten zich intimideren.
Gek die sue (9-7-2013 om 10:25)
Als je betaald komt zo een man niet als je dingen koop en niet betaal zouden ze een cel staf op moeten zetten mijn eigen bijdragen voor de zorg is hoog omdat zulke mensen niet betalen en als hun geen salaris krijgen of uitkering staan ze vooraan om te schreeuwen maar zelf iets betalen ho maar
Rene (9-7-2013 om 10:01)
Terechte boete of onterechte boete, je kunt zaken normaal afhandelen zonder lichamelijk geweld, kun je dit niet dan mis je vaardigheden die wel aangeleerd kunnen worden. Om te beginnen met een lekkere vette boete. Eigen schuld
Nel (8-7-2013 om 23:30)
Dit hoor je nu zo vaak en zal alleen maar erger worden. er zijn op dit moment enorm veel mensen die bepaalde verplichtingen wegens omstandigheden niet kunnen betalen...ik zou zeggen stuur de deurwaarder rigo recto naar het binnenhof daar zitten de geldpikkers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren