Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor fietsen centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2014, 15.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag tussen 15.30 uur en 17.30 uur een controle voor fietsen op de Lange Delft gehouden. Daarbij zijn 20 bekeuringen uitgeschreven.

Fietsen is op de Lange Delft is alleen toegestaan tussen 18.00 uur en 11.00 uur. Buiten die tijden mag er niet gefietst worden.

Bovendien vormen de fietsers een bron van ergernis voor winkelend publiek en winkeliers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (7-6-2014 om 18:02)
Verbied gelijk ook brommers en scooter die in de stad rijden. Zit je lekker te drinken op het terras in een blauwe wolk van uitlaatgassen.
Vlissinger (7-6-2014 om 14:07)
@Mozes, Fred en RFM, dit is in jullie ogen overdreven en ze moesten dan maar boeven gaan vangen. Ben heel benieuwd wat jullie reactie is als jullie ergens last van hebben? Ze moeten dit veel vaker doen en vooral het stukje Gravenstraat tussen de Zusterstraat en de Varkensmarkt. Dit is een eenrichting straat, ook voor fietsers.
We zijn niet blind en doofstom. (7-6-2014 om 13:46)
Goed bezig, fietsertje pesten terwijl er voor hen geen alternatief is, maar wel de automobilist matsen die tegen het verkeer in op het fietspad spookrijder is en die zonder bekeuring nog de goede weg op helpen ook door het andere verkeer tegen te houden zodat de overtreder op zijn weg geholpen wordt ? maar ja, dat was natuurlijk een dikke dure topklasse auto, die mogen zeker geen bekeuring.gegeven worden ?
fietster (7-6-2014 om 13:17)
Kom mensen, wat een geweeklaag. Er zijn genoeg steden waar het wel kan en ook mag. Mensen met kinderwagens, rolstoelen en scootmobielen moeten er ook doorheen, Middelburg is gewoon fietsonvriendelijk. Die worden nooit fietsstad op deze manier. Iemand wel eens aan de Belgische kust gefietst over de boulevards? Dan kun je net zo goed gaan lopen, want alles krioelt daar door elkaar. Wandelaars op het fietspad en fietsers op het voetpad, kindertjes met kleine fietsjes die opeens stilstaan of omkeren!! Mensen met de fiets geven meer uit, dan mensen die met de auto komen en dat is een feit!!
J (7-6-2014 om 13:03)
zie liever mensen fietsen door die straat dan van die bontkragen die zakkenrollen
A (7-6-2014 om 12:33)
Ja hoor.. En de politie (ACAB) stonden er zeker met een mannetje of 6???? Daar hebben ze dan wel weer tijd voor... En als ze achter criminelen aan moeten hebben ze geen zin en/of tijd. Je loopt toch gewoon voor JOKER als je zo'n politie uniform aanhebt..
Cookie-instellingen beheren