Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor fietsen centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2014, 15.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag tussen 15.30 uur en 17.30 uur een controle voor fietsen op de Lange Delft gehouden. Daarbij zijn 20 bekeuringen uitgeschreven.

Fietsen is op de Lange Delft is alleen toegestaan tussen 18.00 uur en 11.00 uur. Buiten die tijden mag er niet gefietst worden.

Bovendien vormen de fietsers een bron van ergernis voor winkelend publiek en winkeliers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (6-6-2014 om 17:25)
Inderdaad aanpakken die hap. loop je door de stad met je kinders worden de fietsende egos nog boos ook dat mijn kinderen in de weg lopen. Dikke bon en een fijn pinksterweekend toegewenst.
Marcel Vis (6-6-2014 om 16:50)
Op het fietsen moet veel meer controle komen en eigenlijk gewoon van beide kanten verbieden. Dat zou in de Lange Viel zo moeten zijn. Ik heb daar al eens een klein kind geraakt zien worden door een fiets, en dat was niet gering. Dus weg met die twijfel van tijden van wel op deze tijd en niet op die tijd.. Fietsen DUIDELIJK verbieden in beide richtingen op alle uren en gewoon aanpakken en bekeuren. Houdt Middelburg veilig en gezellig voor eigen burgers en gasten zoals toeristen.
mozes (6-6-2014 om 16:40)
o, kom op klagers. hebben ze niks beters te doen moeten ze geen boeven gaan vangen hebben ze weer geld nodig. lekker makkelijk verdienen. nee zolang je je als burger niet aan de regels houd, moeten ze wel. want als je er loopt, en er fiets er een dan loop je ook te schreeuwen.
Michelle (6-6-2014 om 16:27)
Dat zouden ze vaker moeten doen. Je wordt als wandelaar voor je sokken gereden door jeugd maar óók volwassenen!
Alfons (6-6-2014 om 16:16)
Terecht, wordt eens tijd dat het gebeurd.
Vlissinger (6-6-2014 om 16:02)
Dat ze ook eens aangepakt worden. Die fietsers denken alles te mogen.
Cookie-instellingen beheren