Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 73 km

Boetes voor fietsen centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2014, 15.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag tussen 15.30 uur en 17.30 uur een controle voor fietsen op de Lange Delft gehouden. Daarbij zijn 20 bekeuringen uitgeschreven.

Fietsen is op de Lange Delft is alleen toegestaan tussen 18.00 uur en 11.00 uur. Buiten die tijden mag er niet gefietst worden.

Bovendien vormen de fietsers een bron van ergernis voor winkelend publiek en winkeliers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gea (7-6-2014 om 11:53)
Beste Mozes. Klagers? Moet jij geen boete hebben, fiets jij nooit dan, je moest mijn pijn eens voelen, toen er tegen mijn schenen geschopt werdt, toen ik er wat van zei, kom op zeg, waar zit je verstand!
pollewop (7-6-2014 om 10:53)
Zolang men rustig fietst is er geen probleem. Nemen ze ook nog minder ruimte in beslag. Beetje vergezocht om hiervoor boetes te gaan uitdelen. Heb eigenlijk nog nooit slechte ervaringen gehad met fietsers als ik te voet ben, misschien een beetje overdreven reacties hier?
Gea (7-6-2014 om 10:32)
Groot gelijk, de boete kan niet hoog genoeg zijn. RFM, jij fiets zeker niet? Mensen houden zich steeds slechter aan de regels, ook in de auto's, daar houden ze zich ook niet meer aan de snelheid. Vorige week zaterdag nog, loop ik in de lange delft, komt er een fietser langs, ik zei netjes, dat mag niet, draait de fietser om, krijg ik een schop tegen mijn schenen, de toevallige politie die in de buurt was, greep meteen in, en die persoon kreeg een boete, terecht zeiden de omstanders, we hebben het zelf gezien en gehoord, nou jij weer RFM
Dennis (7-6-2014 om 10:31)
Niet meer dan terecht, ze komen voorbij en dan nog bellen ook als je in een voetgangerszone loopt! Mogen ze wat mij betreft vaker doen, goede actie.
peter (7-6-2014 om 10:00)
Prima zo. Ook snel aanpakken in Vlissingen. Het is een grote ergernis dat je in een voetgangerszone constant moet opletten om te voorkomen dat je aangereden wordt door een fietser. En dan soms ook nog bellen als je niet snel genoeg aan de kant gaat.
Jim (7-6-2014 om 09:29)
Groot gelijk dat ze dat aanpakken, in Goes ook graag optreden tegen fietsers in de winkelstraat.
Cookie-instellingen beheren