Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 223 km

Boetes voor fietsen centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2014, 15.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag tussen 15.30 uur en 17.30 uur een controle voor fietsen op de Lange Delft gehouden. Daarbij zijn 20 bekeuringen uitgeschreven.

Fietsen is op de Lange Delft is alleen toegestaan tussen 18.00 uur en 11.00 uur. Buiten die tijden mag er niet gefietst worden.

Bovendien vormen de fietsers een bron van ergernis voor winkelend publiek en winkeliers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (7-6-2014 om 09:25)
@mozes en fred: die fietsers moeten zich schamen, als zei zich aan de regels houden kan de politie zich met andere zaken bezig houden!
Franky H. (7-6-2014 om 08:59)
Meer een taak voor stadstoezicht, politie is hier niet voor bedoeld. Dat het een ergernis is, ja dat zeker. Laat ik er vanuit gaan dat het aspiranten waren, dan is het een goede oefening. Persoonlijk van mening dat het politie apparaat voor de wat ernstigere zaken in de samenleving bedoeld is. Dit is een uitstekende taak voor stadswachten/handhavers van de gemeente, zij zijn hier ook voor bevoegd als BOA zijnde in domein 1. Zij hebben vooral een belangrijke taak als het gaat om de leefbaarheid in de stad te handhaven.
Jos (7-6-2014 om 08:08)
Het zou zo wie zo beter zijn als de politie eens beter op ging letten op het gedrag van de fietsers. Als je gewoon op de stoep loopt dan wordt je voor je sokken gereden door de nodige fietsers en scooters. Helaas komt oom agent daar nog steeds die auto niet voor uit .....
Jan (6-6-2014 om 23:07)
hoera, vaker doen en zeker in Goes
ben (6-6-2014 om 22:53)
kunnen er gewoon iemand voor aanstellen om dagelijks te controleren. mij valt het op dat het meestal dames van boven de 50 zijn die er fietsen en ook nog durven te bellen dat je in de weg loopt
Coco (6-6-2014 om 22:44)
Yeah! Helemaal goed het is niet normaal meer, ze fietsen de tassen van je arm en rijden gillend van de lol door! En ook moeders met kinderen...die zouden het goede voorbeeld moeten geven! Iedere dag iemand neerzetten, dan is het zo over hoor!
Cookie-instellingen beheren