Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedelaar krijgt boete in Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Middelburg is zondag rond 02.00 uur in Vlissingen aangehouden voor bedelarij. Dat meldt de politie.

De man vroeg passanten op het Bellamypark om geld. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het verboden in door het college aangewezen gebieden op of aan de weg of in een voor het publiek toegankelijk gebouw te bedelen om geld of andere zaken.

De man kreeg een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RFM (2-9-2014 om 10:26)
Grote schande dat bedelen verboden is.
Jaap (1-9-2014 om 23:25)
Waarom zou bedelen nou verboden zijn? Omdat we in Nederland een sociaal stelsel hebben waarin mensen een uitkering krijgen. Als je kan bedelen, kan je op z'n minst werk zoeken. Wie zegt dat die bij elkaar gebedelde geld niet op gaat aan drugs en/of alcohol??? Punt is dat bedelaars zich heel zielig voordoen en misbruik maken van jouw of uw medeleven....vaak onnodig vanwege ons sociale stelsel en liefdadigheid. Volgens mij zijn we in NL verder dan in landen waar er op iedere hoek van de straat gebedeld wordt....
roger (1-9-2014 om 18:37)
allemaal de schuld van mark rotte en consorten nijpen ons gewoon de strot dicht tot we niks meer hebben en dan gewoon gaan bedelen zoals die man in vlissingen stelletje vuile dieven
bobdebouwer (1-9-2014 om 14:41)
Wat een domme reactie veelal! Denkt iemand nu echt dat die bedelaar het geld gebruikt voor eten of het witte huis?? Vul zelf ff in en denk ff na wat tie er verder mee zou kunnen doen. Echjt niet zielig hoor dit, tjonge jonge jonge.
marco (1-9-2014 om 13:04)
de politie heeft hier gefaald als het aan mark rutte en zn dievenbede ligt moete we allemaal gaan bedelend en de politie is uw vriend?? ik hoef dan geen vrienden meer blauw op straat?? ja blauw van ergenis om zo iemand te bekeuren.
Patatje (1-9-2014 om 12:52)
Boete voor bedelen....De man zat daar al te bedelen omdat ie geen geld had! De kans dat de boete betaald wordt is dan volgens mij ook nul komma nul!! Bovendien als iemand zit te bedelen vind ik dat niet irritant hoor.....Nee zeggen en doorlopen volstaat.
Cookie-instellingen beheren