Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt om 9 wietplanten

Toegevoegd: 21-10-2014, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond in Middelburg een 22-jarige man uit die plaats opgepakt omdat hij hennep kweekte in zijn woning.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding binnen over geluidsoverlast bij een pand aan De Ruyterstraat in Middelburg. Agenten gingen hun oor te luister leggen en constateerden inderdaad flinke overlast. Tijdens een gesprek met de bewoner werd een kleine kwekerij ontdekt. In het huis groeiden negen wietplanten.

De kwekerij en planten zijn in beslag genomen. De Middelburger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (21-10-2014 om 18:28)
Zo achterbaks in Terneuzen heeft coffeeshop checkpoint jaren lang redelijk ongestoort te werk kunnen gaan. En laten we wel wezen dat ging wel om veel meer wiet dan er ooit van die 9 plantjes zou afkomen. Het verschil van checkpoint werd de staat beter en van zon kleine thuisteler niet.misselijk om iemand voor zo iets in de bak te gooien, en dan hebben we het nog niet over de kosten die ze maken en betalen van ons belasting geld
Jurist (21-10-2014 om 17:50)
@ Adam, ok, zijn de bij die geluidsoverlast dan officiele metingen gedaan of was dat zomaar een smoesje om onrechtmatig toegang te krijgen tot die persoon zijn prive ? Is er geen meting gedaan kan dit ook gelijk meegenomen, onrechtmatig een inval doen = huisvredebreuk. Maar wat wil u eigenlijk zeggen ? dat deze persoon is opgepakt en in de cel gegooid wegens geluidsoverlast ? Is dat wel een normale reden om mensen op te sluiten tegenwoordig dan ? Allemaal onzin dus. Het was gewoon een poging om makkelijk te scoren op de zgn drugspreventie alsof 9 planten wat uitmaakt. maar goed, weer wat in de media over het krachtige optreden tegen de zware drugscriminelen, met 9 plantjes hoor. gefeliciteerd. een hele prestatie is het. we zijn weer veilig
DZV (21-10-2014 om 17:08)
@Billen geknijp,dat ik het helemaal met je eens ben!! Ook deze jonge man gaat zijn wederrechtelijk verkregen voordeel terugbetalen aan de staat der nederlanden met hun "gedoogbeleid". Ben dr klaar mee!!!
Anna (21-10-2014 om 16:47)
5 plantjes wordt gedoogd, maar zelfs voor 3 plantjes kun je voor de rechter moeten komen.
Bezorgd (21-10-2014 om 16:31)
Agenten gingen hun oor te luister leggen en vonden wat. Dat klinkt als een niet erg betrouwbare geluidmeting , hoeveel dB ? Natuurlijk had de man geen 9 planten moeten kweken, maar na verhoor naar huis gestuurd had meer in de lijn van redelijk gelegen. Heeft de politie nu echt niet door, dat door dit soort berichten ze hun eigen draagvlak totaal om zeep helpen? Dit soort acties zijn verspilling van middelen.
j v d velden (21-10-2014 om 16:05)
Die paar plantjes vinden ze belangrijker dan een onder zoek naar smaad en laster .als er iets gezegd word wat niet waar is word dat niet eens na ge gaan of ge vraagt bij die mensen.je word zomaar ergens van beschuldigt en zelf weet je van niets!.zo gaat dat tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren