Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt om 9 wietplanten

Toegevoegd: 21-10-2014, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond in Middelburg een 22-jarige man uit die plaats opgepakt omdat hij hennep kweekte in zijn woning.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding binnen over geluidsoverlast bij een pand aan De Ruyterstraat in Middelburg. Agenten gingen hun oor te luister leggen en constateerden inderdaad flinke overlast. Tijdens een gesprek met de bewoner werd een kleine kwekerij ontdekt. In het huis groeiden negen wietplanten.

De kwekerij en planten zijn in beslag genomen. De Middelburger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvonne (21-10-2014 om 13:47)
Het wordt tijd dat er een nieuwe regering komt met D66 en SP, die vóór legalizering zijn voor de kleine weed teler, het begin is er: http://www.nu.nl/binnenland/3905054/rec ... straf.html Zelf kweek ik al jaren een paar weed planten (2 à 3) om 's avonds een joint te kunnen draaien, i.p.v. een gore slaap tablet in te moeten nemen, die wèl verslavend is!! Word wakker mensen!!!!
Cookie-instellingen beheren