Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt om 9 wietplanten

Toegevoegd: 21-10-2014, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond in Middelburg een 22-jarige man uit die plaats opgepakt omdat hij hennep kweekte in zijn woning.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding binnen over geluidsoverlast bij een pand aan De Ruyterstraat in Middelburg. Agenten gingen hun oor te luister leggen en constateerden inderdaad flinke overlast. Tijdens een gesprek met de bewoner werd een kleine kwekerij ontdekt. In het huis groeiden negen wietplanten.

De kwekerij en planten zijn in beslag genomen. De Middelburger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Billen geknijp (21-10-2014 om 16:02)
Purtiteinser als de paus. Zelfs in het ultra conservatieve anti drugsland Amerika heb je al vele legale plantages van footballfield proporties groot, enkele voetbalvelden groot dus, maar hier in het liberale vrije tolerante nederland met haar werldberoemde gedoogbelijd ? 9 plantjes voor jezelf en je verdwijnt achter slot en grendel. mam man, stop toch eens met die heksenjacht op de waanideeën in je eigen hoofd en daar onschuldigen voor te verbranden. Of heeft het hoofd van justitie toevallig zelf connecties met die harde criminelen die nu vrij spel hebben gekregen door diezelfde figuur ? Daar heeft het alle schijn van. Ondertussen wordt namelijk wel de belasting van de coffeeshops gretig in ontvangst genomen.
Jan (21-10-2014 om 15:56)
voor 9 plantjes naar Torentijd? wat een ontzettende verspilling van belastinggeld.
Adam (21-10-2014 om 15:41)
@jurist: je bent overduidelijk geen jurist..je gaat volledig voorbij aan het feit geluidsoverlast...iets te gefixeerd of gefrustreerd over paar planten zo te lezen?
Jurist (21-10-2014 om 15:28)
Volgens jurisprudentie is dat toch niet strafbaar indien men geen stroom aftapt en de inkomsten opgeeft bij de belasting ? Is hier wel onderzoek naar gedaan ? Of volgt de rechtbank middelburg soms de jurisprudentie niet ? Indien niet, een rechtzaak beginnen wegens onrechtelijke gijzeling en schadevergoeding vragen. Ze hebben geen poot om op te staan.
Willem Alexander (21-10-2014 om 15:17)
Dat meen je niet! 9planten! Wauw!
vinnie (21-10-2014 om 14:35)
Zoo Triest he. 9 Planten, Laat die man toch..
Cookie-instellingen beheren