Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tien maanden voor misbruiken nichtjes

Toegevoegd: 30-01-2015, 16.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van geen acht, maar tien maanden. Tot die straf is vrijdag de 46-jarige S. de R. uit Hoek veroordeeld voor het enkele jaren lang seksueel misbruiken van zijn twee nichtjes.

Daarnaast kreeg De R. nog een voorwaardelijke celstraf van vijf in plaats van de gevorderde acht maanden cel opgelegd, moet hij zich laten behandelen en moet hij zijn misbruikte nichtjes 4.527 euro schadevergoeding betalen. Daarvan is voor elk circa 2.000 euro smartengeld.

Hoewel het niet tenlaste was gelegd, zou De R. ook met twee andere jonge meisjes ontucht hebben gepleegd. De zaak kwam naar buiten toen een van de nichtjes haar oom de gelegenheid stelde de zaak in de openbaarheid te brengen en hij schuldbelijdenis deed.

Zie ook:
- Cel geëist voor misbruiken nichtjes (16-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (30-1-2015 om 16:55)
Die lage straf is een klap in het gezicht van slachtoffers, waarom krijgen die mensen toch zulke lage straffen voor het verwosten iemands leven?
Cookie-instellingen beheren