Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacqueline (22-3-2015 om 09:25)
Zolang ik er maar gewoon met mijn taxi langs kan vind ik het goed....laat wel anderen hun werk doen
frans (22-3-2015 om 08:04)
oproep aan alle vrachtwagens: alle op en afritten blokkeren vanaf 9.50u, zodat zij niet op de A58 kunnen komen. kijken wat er dan gebeurd?
richard koster (22-3-2015 om 01:38)
belachelijk wij vrachtwagenchauffeurs mogen dit ook niet waarom hun wel
importzeeuw (22-3-2015 om 01:14)
Ik vind het een passende actie hoor. Ze doen uiteindelijk hun gewone dagelijkse werk..... Burgertjes pesten. Dus what else is new? Een beetje baas trekt de tijd die ze actie voeren gewoon van hun uren af. Als ik in de baas z'n tijd een rondje ga rijden wordt ik ook niet betaald. Sterker nog, dan hoef ik meteen niet meer terug te komen.
A (21-3-2015 om 23:45)
Goed zo nationale politie!! Zet em op!! De meeste mensen weten niet eens waarom er actie wordt gevoerd. Alleen maar klagen en zoals altijd negatief reageren op de politie. En inderdaad zoals @ piet zegt iedereen mag staken behalve de politie.
Mo (21-3-2015 om 23:37)
Actie voeren op de A 58 op de brug van het schelde/rijn kanaal zeker zoals het afgelopen weekend en week. Lekker verdekt opgesteld staan met een antracietgrijze bus en de camera afgedekt met een pallet!!!! Terwijl de wegwerkers niet werken en als ze werken aan de andere kant van de brug staan dus geen enkel gevaar lopen!
Cookie-instellingen beheren