Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap le Duc (21-3-2015 om 23:37)
Eerwaarde ambtenaren, kunnen jullie niks anders bedenken om nog een beetje populair te blijven bij het gewone volk? Stroop het verkeer op de A58 niet op en presenteer je grieven op de weekmarkten in Zeeland. Respect afdwingen past ook in dat plaatje.
ReaGerard (21-3-2015 om 23:35)
Mooi dat ze dit aankondigen. Kan de rest van Zeeland lekker doen waar die zin in heeft!
Peter (21-3-2015 om 23:06)
Ik zie het als aandacht vragen voor omdat kennelijk niemand het wil zien. Vanuit mijn werk heb ik veel met ze te maken. Als ik zie wat vooral de lagere rangen moeten doen in verhouding tot hun betaling klopt daar net zo min iets van als werken in de zorg. Of je een hekel aan de politie hebt of niet doet er niet toe, het gaat erom dat mensen een rechtvaardige beloning voor hun werk willen hebben. Die is er bij de politie niet maar niemand wil het zien. Dus voeren ze actie en ik sluit zonodig begripvol aan op de À 58.
wat moet de burger hier nou aan doen? (21-3-2015 om 22:45)
Als het politie werk niet meer bevalt (loon is ook onderdeel) waarom niet een andere baan zoeken? Lekker de mensen pesten in plaats van het heft in eigen handen nemen en solliciteren naar ander werk.
Henk (21-3-2015 om 22:42)
Tip; ga een andere baan zoeken als je niet tevreden met loon en andere arbeidsvoorwaarden. Bij de supermarkt worden altijd vakkenvullers gevraagd. Verdiend goed t.o.v. werkzaamheden!
Rotsje71 (21-3-2015 om 22:41)
Gelukkig hebben we in Nederland het recht van staking, en mag iedereen dat "proberen op zijn" werk. Ook digitaal gedane aangiftes moeten worden afgehandeld, door een in de loop der jaren steeds kleiner wordend korps agenten, dat steeds maar weer heeft moeten inleveren omdat wij als burgers het allemaal maar te duur en onzin vonden, al die politie. Maar ondertussen wel direct geholpen willen worden als je zelf iets overkomt! Mensen steek je hand in eigen boezem: Als je wilt dat de maatschappij veiliger wordt: Ga je dan als eerste zelf eens gedragen(mijnheer artikeltje 5) dat scheelt ons allemaal geld, en gun degenen die voor onze veiligheid zorgen op zijn minst een normale boterham.
Cookie-instellingen beheren