Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rotsje71 (21-3-2015 om 22:40)
Gelukkig hebben we in Nederland het recht van staking, en mag iedereen dat "proberen op zijn" werk. Ook digitaal gedane aangiftes moeten worden afgehandeld, door een in de loop der jaren steeds kleiner wordend korps agenten, dat steeds maar weer heeft moeten inleveren omdat wij als burgers het allemaal maar te duur en onzin vonden, al die politie. Maar ondertussen wel direct geholpen willen worden als je zelf iets overkomt! Mensen steek je hand in eigen boezem: Als je wilt dat de maatschappij veiliger wordt: Ga je dan als eerste zelf eens gedragen(mijnheer artikeltje 5) dat scheelt ons allemaal geld, en gun degenen die voor onze veiligheid zorgen op zijn minst een normale boterham.
Piet Polletiek (21-3-2015 om 22:40)
Ik ga a.s. Dinsdag met mijn fototoestel op pad naar de A58 en fotografeer de voorste wagens die de file veroorzaken en dien een klacht in bij de Korpsbeheerder en de officier van Justitie, wegens het opzettelijk hinderen van het verkeer. Wie doet mij met mij mee en doet hetzelfde? Kijken of het ministerie van Justitie corrupt is of niet!
ik (21-3-2015 om 22:34)
Goede zaak, als wij het niet eens zijn met de nieuwe cao gaat er ook een fabriek plat. De politie is ook gewoon in loondienst bij een werkgever
TomTom (21-3-2015 om 22:33)
Goede zaak !!! Eindelijk actie. Gewoon agent al 4 jaar 1300 euro netto, niks geen verhogingen. En ja, iedereen loopt nu te zeiken over de politie die van onze centen in actie komt, nou en? Iedereen heeft zijn mond vol van actie voeren en op de barricade enz. deze mensen zijn 24 u p/dag agent, worden als vuil behandeld door regering, bevolking en noem maar op. Maar oh wat zijn we blij als we 112 bellen en er komt iemand. Nu vragen deze hulpverleners om een, terechte, loonsverhoging, is ineens de wereld te klein. En ja, smijten met artikel 5jes en emg cursussen, tja naar mijn mening zijn dat mensen die er ervaring mee hebben. Weet zeker dat noodhulp gegarandeerd is tijdens deze actie.
Bezem (21-3-2015 om 21:20)
Goed actiemodel. Iedereen heeft recht op een goede cao, dus ook onze politie. Respect voor hun werk in het gootje van onze samenleving.
piet (21-3-2015 om 20:53)
Iedereen mag staken, behalve de politie.
Cookie-instellingen beheren