Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (21-3-2015 om 20:52)
mooi dan staan ze gelijk paraat als ze een ketting botsing veroorzaken met hun gelooei
Gerrit (21-3-2015 om 20:20)
Natuurlijk met materiaal van de werkgever (de belasting betaler) alle bestuurder een artikel 5 bekeuring en een EMG cursus voor het onaangepast rijgedrag op de autosnelweg Moet de gewone burger eens proberen. Zo maak je je wel geliefd bij de bevolking
W. (21-3-2015 om 20:19)
Moet ik eens proberen op m'n werk. Ga maar gewoon werken, met de lonen is vrij weinig mis. Tegenwoordig doet de politie door de opkomst van computers, internet en social media steeds minder. Aangifte doen kan online, de politie vraagt steeds vaker de hulp in via het publiek, via een regionaal programma, via Opsporing Verzocht, via burgenet, you name it. Er zijn ook steeds meer speciale teams die gevaarlijke klusjes mogen opknappen, het AT of de ROG. Dat soort mensen zetten hun leven daadwerkelijk op het spel en mogen vragen om meer loon. Niet de koffie drinkende agenten die steeds vaker te laat op de plaats delict komen en steeds minder oplossen. Ga eerst maar eens werken en het respect van de samenleving terugverdienen i.p.v. het opeisen.
Che (21-3-2015 om 19:57)
Oja, moet ik eens doen, heb ik of een boete of geen rijbewijs meer. En die motor agenten rijden ok 60 dus het is gewoon gevaarlijk en hinderlijk voor de burger. Ga lekker in Den Haag protesteren.
Jac (21-3-2015 om 19:48)
Goed bezig, NOT..... de politie heeft al niet veel respect onder het Nederlandse volk, dan moet je vooral dit soort treiter actie's gaan uitvoeren. Denk dat de politie er goed aan doet zich te beperken tot publieksvriendelijke acties.
Cookie-instellingen beheren