Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Lam doodgebeten in Heinkenszand

Toegevoegd: 18-05-2015, 20.23 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft een hond vandaag een lam doodgebeten en een schaap verwond. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie gebeurde het voorval vanmiddag bij de kruising van de Grotedijk en de Nissezandweg.

De eigenaar van de hond wordt opgeroepen om zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Het zou gaan om een blanke man met grijs haar. Zijn hond zou een zwarte Rottweiler zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
goeie (19-5-2015 om 22:58)
Of we allemaal spreken over welke hond maakt geen ene zak uit...zelf flink gebeten op straat door een niet aangelijnde bordercollie....ik.denk niet dat de mensen de honden de schult geven maar juist de baasjes die denken oh het kan wel ff in de polder of op de dijk....zelf erg hiervan geschrokken en noooooi geen ene loslopende hond meer vertrouw dusdsss flink bekeuren die baasjes die t zo goed weten
jose (19-5-2015 om 22:24)
Peter; als jij nu ook eens naleest wat je geschreven hebt voordat je op de verstuur knop drukt wordt het voor ons allemaal wat duidelijker.
monalisa (19-5-2015 om 21:07)
wat er is gebeurt, is niet goed te praten, en ja, er zijn niet voor niets hondenriemen te koop. jammer, dat het baasje, niet heeft ingegrepen, zegt iets over de persoon, niet over de hond. die heeft waarschijnlijk uit spel achter dartelende schaapjes aangezeten, en dan komt het instinct naar boven, happen om het tot stoppen te brengen, gebeurt dit niet, dan blijft de meeste hond happen, is fam. van de wolf, toch? Ik heb zelf, een rottweiler, goed opgevoed, en indien nodig aangelijnd.Heeft nog nooit een vlieg kwaad gedaan. de meeste reakties hier op de site, zijn van een veel agressiever ras,en soort, de mens, schamen jullie je niet? Een of twee keer per jaar iets over een hondenbeet, en hoeveel stille tochten zijn er veroorzaakt door mens?
janwillem (19-5-2015 om 19:31)
Wat een agressie naar de hond toe zeg van Veel mensen. Het beest kan er toch niks aan doen...!? Echte hondenkenners hier die reacties, dat lees je zo haha. Rottweiler zijn sterke honden maar over het algemeen poeslief. Maak ieder mens dan ook maar gelijk af die een vlieg doodmept. Wat is het verschil.... ?
peter (19-5-2015 om 19:08)
staat in het hoofdrubriek zwarte rottweiler, hebben ze wel eens een witte gezien, ik heb al dertig jaar van zulke honden maar nog nooit een witte gezien. ik vind dat hier weer slap geluld word, altijd een kind in een onderwerp er bij te betrekken,o so zielig,kinderen maken meer schade dan honden, oke er zitten foute honden bij, die hou je aan de riem, maar om gelijk een spuitje te geven, vindt ik te ver gaan,bij mij hebben kinderen ook schade gemaakt,maar dan bloed iedereen zijn neus, dan weten ineens niks er van. ik denk dat mensen eens meer moeten na denken wat ze schrijven en doen. ik als honden bezitter val niemand lastig, doe het dan bij ons ook niet.
mariska (19-5-2015 om 19:06)
Beste Adrie, wat denk je er van om het baasje maar wat aan te doen ipv de loslopende hond? Ik vind dat de hond er niks aan kan doen want zo worden ze gemaakt en niet geboren, ok je heb gelijk over loslopende honden, wij hebben ook een hond en ik laat haar ook niet los lopen. Ook ik ben met paasavond door een loslopende husky bijna omver gelopen..een paar keer kwam hij terug en mijn kindje dat er bij was die zetten het op een rennen en begon keihard te gillen en viel toen om. Later nog een keer gehad met 2 loslopende honden..en wat doet de politie? Helemaal niks..en idd nu gaat het om een lammentje en zoeken ze getuigen...vreselijk..waar gaan we naar toe in dit land..
Cookie-instellingen beheren