Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 270 km

Lam doodgebeten in Heinkenszand

Toegevoegd: 18-05-2015, 20.23 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft een hond vandaag een lam doodgebeten en een schaap verwond. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie gebeurde het voorval vanmiddag bij de kruising van de Grotedijk en de Nissezandweg.

De eigenaar van de hond wordt opgeroepen om zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Het zou gaan om een blanke man met grijs haar. Zijn hond zou een zwarte Rottweiler zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (19-5-2015 om 19:01)
BELACHELIJK dat de hond in onderstaande reacties afgemaakt zou moeten worden !! Waar slaat dat op? Gaan we ook UW kind afmaken als die een ander kind bijt? Nee, want dan word JIJ er als ouder op aangekeken dat je je kind eens beter op moet voeden!! Hier precies hetzelfde, de hond is niet goed opgevoed door het baasje. Daar kan de hond niks aan doen !!!!! Alsjeblieft zeg, denk even na!!
dodelijke wapens, kan iedereen zomaar kopen (19-5-2015 om 18:55)
Honden gefokt om te vechten, verscheuren en vermoorden, als wapen dus, moeten allemaal verboden worden. Zeker als de eigenaar ze expres los laat om maar eens goed te oefenen in het aanvallen en doden. Dan is het een moordwapen. Bezitters daarvan horen in de bak bij hun soortgenoten.
adrie (19-5-2015 om 18:05)
Honden zouden eigenlijk NERGENS los moeten mogen lopen. Als je ergens loopt schrik je je soms rot als er weer een loslopende hond op je af komt rennen. Ze doen niets zeggen de baasjes altijd. Daarom ben ik nu al 3 keer gebeten zonder dat ik er ooit iets aan kon doen. Ben erg bang geworden van loslopende honden. In de winter een heerlijke strandwandeling is er voor mij nooit meer bij met al die loslopende beesten Die hond die het schaap heeft doodgebeten mag wat mij betreft ook gedood worden. Nu is het een schaap.... straks een mens
bloedlust (19-5-2015 om 17:10)
Dergelijke honden moeten worden afgemaakt zonder uitzondering
Vechthond (19-5-2015 om 17:07)
De eigenaar van die hond geeft blijkbaar niet om bloedvlekken, of dat nu schapenbloed is of kinderbloed, het maakt ze echt niets uit. de volgende dag gewoon weer. Oplossing: surveilleren op dat dorp en iedere gelijkende hond laten onderzoeken, ook bij de dierenartsen in de omgeving alle gegeven opvragen en overal langsgaan en hond bekijken. Wordt de dader gevonden dan aanklagen wegens vluchten na misdrijf = strafblad en celstraf. het moet maar eens klaar zijn met die vechthonden terreur.
hondenaso's melden niets (19-5-2015 om 17:02)
en nogmaals bepleit ik een direct afschot voor loslopende honden.
Cookie-instellingen beheren