Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 58 km

Lam doodgebeten in Heinkenszand

Toegevoegd: 18-05-2015, 20.23 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft een hond vandaag een lam doodgebeten en een schaap verwond. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie gebeurde het voorval vanmiddag bij de kruising van de Grotedijk en de Nissezandweg.

De eigenaar van de hond wordt opgeroepen om zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Het zou gaan om een blanke man met grijs haar. Zijn hond zou een zwarte Rottweiler zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-5-2015 om 09:23)
Wel als het een Rottweiler is dan is hij niet moeilijk te vinden want die lopen er niet veel in HEINKENSZAND maar de eigenaar zal zelf het beste weten of het hem zijn hond was,dus gewoon in de bek kijken van de hond dan weet je het zeker want het haar zit wel tussen de tanden dan ,en dat blijft daar minimaal 1 week zitten zo fijn is het haar ,maar geef de eventuele hond niet de schuld het zijn de baasjes die niet opletten .
wim (19-5-2015 om 06:36)
Ik hoop en wens voor de eigenaar van de schapen dat die persoon van die hond zijn eigen meld,ik heb dit al meerdere keren het zelfde meegemaakt maar is nooit iemand die zijn eigen gemeld heeft,een ieder die zon hond heeft moet aangelijnd blijven want je weet dat zo iets kan gebeuren.waar schapen grazen.
M.s (18-5-2015 om 22:32)
Trieste honden eigenaar... Hopelijk wordt de dader snel gevonden, laat hem maar is brommen. Kortom zeer triest en zeer schaamteloos dit
Renata (18-5-2015 om 21:33)
Wat een aso. Als zoiets gebeurt dan neem je je verantwoordelijkheid en zoekt hulp voor het gewonde schaap en probeert achter de eigenaar v.d. schapen te komen. Zoiets valt ook nog onder je WA. Hopelijk opsporen en fiks laten boeten.
adrie (18-5-2015 om 21:17)
zozo de politie gaat er wat aan doen... eerst moeten er wel doden zijn gevallen voor dat ze actie ondernemen.... al meerdere verhalen gehoord over honden die mensen/dieren bijten ... wat zou er toch meer controle op niet aangelijnde honden moeten zijn!!!! en de baasjes is flink flink flink bekeuren!!!! of hond afmaken nog mooier!!!
Cookie-instellingen beheren