Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Echtpaar mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 14-09-2015, 13.52 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg bij Koudekerke een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Eén van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe geweldpleging. Mensen die informatie over dit incident hebben of er zelf bij betrokken waren kunnen zich melden via 0900-8844. of op het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat 15.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (15-9-2015 om 10:06)
Wat een schrikbarend gebeuren, hoe halen ze het in hun hoofd!! Jongeman uit Vlissingen, geweldig wat je hebt gedaan.
ronny (15-9-2015 om 09:25)
ik denk dat de horeca gelegenheid maar gewoon in de avond ook hun deuren moet sluiten ,gewoon enkel overdag open zijn , gewoon net als de winkel tijden .
Hanna (14-9-2015 om 23:31)
Over opvoeden gesproken... Als er al ouders zijn die er meteen op meppen als ze op iets aangesproken worden, hebben hun kinderen wel een goed voorbeeld.....
mar6 (14-9-2015 om 22:03)
Het is ronduit schandalig dat dit gebeurd is !!! Maar om de ouders/opvoeders hier de schuld van te geven, vind ik niet helemaal terecht. Je kan ze proberen ze zo goed mogelijk op te voeden, en uit een stabiel gezinsleven komen... Menig jongere is nu eenmaal makkelijk te beïnvloeden (zeker onder invloed van wat dan ook en als ze met meerdere zijn)
Burgerwacht (14-9-2015 om 20:44)
Ik stel voor dat we over twee weken een keertje kijken of het clubje er nog steeds savonds staat, wellicht kunnen we ze dan, net als ze zelf doen, met een groep even het recht laten zegevieren , wie doet mee?
ruiter (14-9-2015 om 20:20)
Ik denk dat het eens tijd wordt om de horeca gelegenheid te sluiten , waar dit tuig vandaan komt !!
Cookie-instellingen beheren