Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Echtpaar mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 14-09-2015, 13.52 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg bij Koudekerke een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Eén van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe geweldpleging. Mensen die informatie over dit incident hebben of er zelf bij betrokken waren kunnen zich melden via 0900-8844. of op het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat 15.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.. (14-9-2015 om 16:31)
moet niet gekker worden. Ik hoop dat ze flink gestraft worden. Veel beterschap voor de mevrouw
Anoniem (14-9-2015 om 15:20)
Tjonge, in wat voor maatschappij leven we toch. Dit soort berichten is tegenwoordig schering en inslag, en ik vraag me af waar het in hemelsnaam naartoe moet. Heel veel sterkte en beterschap voor de slachtoffers van deze ontzettend laffe daad!
pouw (14-9-2015 om 15:07)
Hoe laf is dit. Stelletje..... Het is te hopen dat ze meer krijgen dan een taakstraf. Weer het bekende verhaal....onder invloed van alcohol of drugs waarschijnlijk. Dapper van de 17 jarige Vlissinger!! Petje af voor hem. Verder geen woorden voor.
willem78 (14-9-2015 om 14:38)
dapper--dapper in een groep. alleen zijn het bange ventjes en meisjes. dat die zich niet kapot schamen. altijd hetzelfde: groepen die overlast veroorzaken en zeer lange tenen en verrekt korte lontjes hebben. beterschap voor het echtpaar en die helpende jongen.
Cookie-instellingen beheren