Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 14-09-2015, 13.52 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg bij Koudekerke een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Eén van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe geweldpleging. Mensen die informatie over dit incident hebben of er zelf bij betrokken waren kunnen zich melden via 0900-8844. of op het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat 15.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (14-9-2015 om 19:27)
Opsluiten dat tuig! Maar het zal wel weer een aai over de bol worden, en 20 uur schoffelen.
Anneke (14-9-2015 om 19:20)
Wat een ontzettend laffe daad! Die jongelui weten dat ze toch niet gestraft worden - met dank aan "onze"rechters én politiek!
piet (14-9-2015 om 17:37)
Wat een smeerlappen. Als je overlast verzorgt dan moet je accepteren dat je daarop wordt aangesproken en gewoon weggaan. Mensen willen namelijk rond die tijd kunnen slapen. Jammer dat die 17-jarige jongen geen geoefende karate-kid was om ze even een flink lesje te leren!!! Laffe honden dat het zijn in een groep...
john (14-9-2015 om 17:31)
Nou OUDERS ,je kunt wel zeggen dat de opvoeding hier zijn werk heeft gedaan .Ze kunnen echt trots zijn op hun kroost .
Mecalle (14-9-2015 om 17:02)
Ik vind het schandalig dat deze mensen en ook de 17 jarige held zomaar geslagen worden . Waar is de opvoeding van deze jeugd ??????
M.Haanraads-Everhartz (14-9-2015 om 16:42)
Terwijl ik het lees lopen de koude rillingen over mijn rug, maar tevens ook boosheid naar die groep jongeren. Hoe kun je dit doen als men je aanspreekt op je gedrag. Deze jongeren verdienen een behoorlijke straf en de ouders van de jongeren aanspreken. In welke wereld leven we toch?????
Cookie-instellingen beheren