Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Motorrijders crossen illegaal op stranden

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks meldingen van motorcrossers die de afgelopen weekeinden illegaal op de Walcherse stranden hebben gereden.


Volgens de politie zijn de afgelopen zaterdagen en zondagen verschillende meldingen over de crossers binnengekomen. De politie heeft inmiddels de beschikking gekregen over foto's van de motoren maar deze reden met onherkenbare kentekens.

De politie en de gemeente Veere roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. De politie benadrukt dat de motorrijders een boete en inbeslagname van hun motoren riskeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (6-12-2016 om 21:03)
@Pieter en Jannus jullie mogen rijden waar jullie horen te rijden. Daarom zijn de motorcrossterreinen aangelegd, zodat jullie je geliefde hobby uit kunnen oefenen. Waarom moet er gereden worden op stranden waar andere mensen en dieren lopen. Op hoge snelheden rond scheuren zonder om te kijken of er een ander last van heeft. pak inderdaad je aanhanger en rijd naar de plaatsen waar je mag rijden!
Jan B (6-12-2016 om 21:01)
tja, je kan je maar ergens druk om maken.
jan (6-12-2016 om 19:16)
Een paar goede voorbeelden stellen: flinke boete en verbeurdverklaring motor lijkt me de aangewezen weg. Met "taakstrafjes" zouden dit soort lieden er wel erg goedkoop van af komen. Dus: wie waakt over de rust van ons Zeeland (en de stranden) ?
P (6-12-2016 om 19:06)
Totdat iemand zijn hond verliest aan deze figuren en het recht in eigen hand neemt
ruiter (6-12-2016 om 19:01)
En na verschillende meldingen nog niet op kunnen treden ? Dat begrijp ik niet !! Wel mensen bekeuren die in het oerwoud van borden rond Zoutelande zijn verdwaald !!
Jee (6-12-2016 om 18:51)
Even voor eigen rechter spelen een stuk wrakhout of iets wat aangespoeld is tussen de spaken gooien en probleem opgelost.
Cookie-instellingen beheren