Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 127 km

Motorrijders crossen illegaal op stranden

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks meldingen van motorcrossers die de afgelopen weekeinden illegaal op de Walcherse stranden hebben gereden.


Volgens de politie zijn de afgelopen zaterdagen en zondagen verschillende meldingen over de crossers binnengekomen. De politie heeft inmiddels de beschikking gekregen over foto's van de motoren maar deze reden met onherkenbare kentekens.

De politie en de gemeente Veere roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. De politie benadrukt dat de motorrijders een boete en inbeslagname van hun motoren riskeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (6-12-2016 om 16:49)
Ook wij kwamen ze zondagmiddag tegen op het strand bij Oostkapelle. Bijzonder irritant. We komen daar om te genieten van de rust en de natuur en dan komen er een paar gigantische herrieschoppers over het strand. Waren we niet blij mee. Helaas gen kenteken kunnen opnemen.
Pieter (6-12-2016 om 16:42)
Met alleen verbieden kom je er niet , zorg voor oplossingen . Zorg voor plekken waar je wel mag rijden , nu moet je met de auto naar Belgie met aanhanger met off-road motor om een stukje off-road te rijden.
Inge (6-12-2016 om 16:13)
Bij de politie zijn mensen te kort, zeker in het weekend. En die gasten zijn zo weer gevlogen op die motoren.... Het is wachten op het eerste ongeluk met een wandelaar of hond..
Cookie-instellingen beheren