Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 320 km

Motorrijders crossen illegaal op stranden

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks meldingen van motorcrossers die de afgelopen weekeinden illegaal op de Walcherse stranden hebben gereden.


Volgens de politie zijn de afgelopen zaterdagen en zondagen verschillende meldingen over de crossers binnengekomen. De politie heeft inmiddels de beschikking gekregen over foto's van de motoren maar deze reden met onherkenbare kentekens.

De politie en de gemeente Veere roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. De politie benadrukt dat de motorrijders een boete en inbeslagname van hun motoren riskeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (7-12-2016 om 05:49)
Er wordt al zeker 40 jaar over strand gereden! Laat ze met rust, het duurt echt geen hele dag. En wandelaar voor u leven en laten leven
Arthur (7-12-2016 om 05:34)
@Nel, hoe lang heb je nu daadwerkelijk last gehad van die motoren, misschien hooguit 1 minuut...en toen had je weer heel de middag voor jezelf.. Wie heeft er ooit beslist dat het strand alleen voor wandelaars is? We kunnen het nu ook eens 25 jaar omdraaien, in het weekend mogen er geen wandelaars en honden op het strand, en doen ze dat toch dan mogen de motorcrossers gaan klagen op internet. Wat een gezeik toch weer, wel eens gehoord van "leven en laten leven" . Prettige kerstdagen.
ries (7-12-2016 om 03:59)
Zoals gewoonlijk is het een kleine groep die het verpest voor de rest ! Ik hoop dat ze vroeg of laat gepakt en flink bestraft worden !! Ik begrij[p best dat ze een plek nodig hebben om te crossen, maar op deze manier gaan andere mensen zich irriteren om nog maar niet te spreken van evt. ongelukken die kunnen gebeuren. Onverantwoord en egoïstisch gedrag van deze crossers !
Nel (6-12-2016 om 22:33)
O jawel hoor Jannus, ga naar Nieuwdorp daar is een speciale crossbaan voor jullie. Val mensen op het strand gewon niet lastig
mark (6-12-2016 om 22:33)
Duidelijk dat het niet is toegestaan. Maargoed heel veel schade aan de natuur zal dit niet doen lijkt me. Sporen zijn binnen een paar uur weer verdwenen. En een botsing met mens of dier lijkt me onwaarschijnlijker dan bij het scheuren dat soms binnen de bebouwde kom word gedaan. En inderdaad, de pakkans is vrij klein aangezien de motoren snel en wendbaar zijn.
pet (6-12-2016 om 22:03)
het strand is groot genoeg voor iedereen en deze motoren voldoen gewoon aan de wettelijke eisen qua geluid.(kenteken) dus ik zie het probleem niet zo. Verder doet de gemeente ook niks om wel een plek voor die gasten te regelen
Cookie-instellingen beheren