Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 170 km

Motorrijders crossen illegaal op stranden

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks meldingen van motorcrossers die de afgelopen weekeinden illegaal op de Walcherse stranden hebben gereden.


Volgens de politie zijn de afgelopen zaterdagen en zondagen verschillende meldingen over de crossers binnengekomen. De politie heeft inmiddels de beschikking gekregen over foto's van de motoren maar deze reden met onherkenbare kentekens.

De politie en de gemeente Veere roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. De politie benadrukt dat de motorrijders een boete en inbeslagname van hun motoren riskeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fay (8-12-2016 om 23:59)
Crossen in de natuur zou niet in deze tijd passen? Wat is er veranderd dan? EEN SIMPEL DING, MENSEN LOPEN TE PAS EN TE ONPAS MET HUN MOBIELTJE IN DE HAND! Om andere mensen te bekritiseren, als het nou echt ergens over zou gaan, een inbraak of ander serieus delict! Er is ruimte genoeg hier in Zeeland om elkaar iets te gunnen!!
leven en laten leven (8-12-2016 om 08:11)
Ja Mickey vond ik ook zo een rare opmerking, motor verkopen??? Ze gaan denk ik niet breien!!! En als die motor verkocht word zet de nieuwe eigenaar hem toch vast niet op de schouw om er naar te kijken!!
Ger (8-12-2016 om 06:51)
Crossen in de natuur past niet meer in de huidige tijd. Er is vast wel een computerspelletje waarmee ze virtueel over het strand kunnen crossen. Ze zijn gewaarschuwd, bij verdere overtreden motoren in beslag nemen en klaar.
Ruud (7-12-2016 om 20:27)
Jammer dat er blijkbaar wel geld en tijd vrijgemaakt wordt om deze 'ernstige misdrijven' te onderzoeken en zo mogelijk te bestraffen, maar dat er met geen woord over het zoeken naar een oplossing wordt gerept. Gereden wordt er toch wel op Walcheren en verbieden helpt niet heeft de tijd inmiddels wel geleerd. Dus waarom zoeken gemeente en politie niet naar een geschikte locatie waar offroad gereden kan worden met motoren en crossbrommers? Heel simpel; als er zoals nu het geval is eigenlijk nergens meer gereden mag worden dan gebeurd het overal. Voor ruiters worden overal op het eiland routes en paadjes aangelegd waar soms amper of geen gebruik van wordt gemaakt maar voor de motorrijders is alles teveel gevraagd lijkt het wel. Jammer..
Leven en laten leven (7-12-2016 om 20:14)
Jongens mogen niks, meisjes met paarden gaan ze ookal achteraan want een paard poept en een motor hoor je, kortom al die moraal ridders komen lopend of op de fiets naar het strand want anders heeft er ook wel iemand last van, toch nog goed voor het milieu dan. Beter Let iedereen een beetje op zichzelf, en echte criminaliteit! En waar NEL niet blij van word???? Dat Zullen wel meer dingen zijn.
Mickey (7-12-2016 om 18:43)
Ook mijn zoon crosst,,laat hem lekker,,en ja,hij maakt dat ding daarna ook schoon,omdat ik hem zelf zo opgevoed heb,zuinig op je spullen zijn,,,ze doen niemand kwaad,maken even wat herrie,,,so what,,ieder zijn hobby,,motor verkopen??? Wat moet ie dan,,,gaan breien of zo,,,
Cookie-instellingen beheren