Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vastgebonden hond achtergelaten op strand

Toegevoegd: 17-04-2017, 12.25 uur
De aangetroffen hond.
De aangetroffen hond.
© Foto: Twitter / wa_Schouwen01
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De politie probeert uit te zoeken wie op een strand op Schouwen-Duiveland een hond heeft vastgebonden en achtergelaten.


De viervoeter, een Nova Scotia duck tolling retriever , kortweg toller, werd aangetroffen op het strand tussen Burgh-Haamstede en Renesse.

De politie heeft het dier bevrijd en door de dierenambulance overgebracht naar het asiel in Zierikzee. Het chipnummer van de hond stond niet geregistreerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-4-2017 om 09:25)
ja opsporing via Facebook lukt zeker want iemand moet toch weten van wie deze lieve hond is nooit meer terug terug geven lafbekken dat ze zijn we weten wel raad met zon persoon vast binden aan een paalhoofd en laten verzuipen grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hier word ik witheet van
Anita (17-4-2017 om 23:26)
Daarom moet chipregistratie verplicht worden voor alle hondenbezitters! Zodat dierenmishandelaars gestraft kunnen worden! Er moeten ook zwaardere straffen worden opgelegd aan iedereen die dieren verwaarloost, misbruikt, mishandelt, dumpt en vermoordt.
Marianne (17-4-2017 om 22:54)
Schande!!! Kijk eens naar de uitdrukking op dat snuitje, hoe verdrietig hij/zij kijkt... Ik hoop dat dit hondje héél goed terecht komt in een liefdevol warm huis met baasjes die van hem/haar houden! En wat ik zijn vorige "baas" toewens kan ik hier maar beter niet opschrijven. Bovendien zijn er al een paar leuke suggesties gedaan in de vorige reacties..!
Elena (17-4-2017 om 22:26)
Misschien kan er een opsporingsbericht via Facebook worden verspreid om de "dader" te achterhalen?
patje (17-4-2017 om 21:15)
ach dit vind ik zo verschrikkelijk .waarom nemen ze dan een hond je hecht toch aan zo''n beestje...doe je met je kind toch ook niet ,zielig voor dat beestje .deze mensen moeten gewoon goed gestraft worden!!!!
Kees (17-4-2017 om 20:56)
Gadver sommige denken niet na nemen een hond in een impulsief besluit, nadenken over een hond betekend aanpassen en ook als je weggaat, vakantie en financieel plaatje. Er zijn nog teveel mensen die niet verder nadenken.
Cookie-instellingen beheren