Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde rijdt door slagboom

Toegevoegd: 31-08-2011, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige Middelburger is woensdagmorgen met zijn auto door een slagboom gereden van een parkeerterrein aan de Segeerssingel in Middelburg.

Hij was het parkeerterrein van Q-park bij het NS-station opgereden terwijl de slagboom nog naar beneden was. Doordat hij het gaspedaal bleef indrukken botste hij tegen twee geparkeerde auto's. Eén van deze auto's schoof door tegen een derde auto. De 83-jarige bestuurder en zijn vrouw bleven ongedeerd.


Gezien de hoge leeftijd van de Middelburgse automobilist en de omvang van het ongeval is besloten zijn rijbewijs in te nemen. Dit wordt opgestuurd naar het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (1-9-2011 om 22:59)
Dat de jeugd asociaal rijgedrag vertoond wordt elke dag gezegd, de politie heeft het maar druk met checken of de auto geen neon verlichting heeft. Maar, een bejaarde man die de volgende keer een kind aanrijdt wordt niet op gelet. Ik zeg, boven de 75 de weg niet meer op en boven de 21 de weg pas op!
Marga (1-9-2011 om 21:42)
@Angel wat een onzin wat je nu zegt! Ik ken iemand van 80 jaar die fantastisch rijdt hoor en wekelijks nog heel veel kilometers maakt ook. Niet alles over 1 kam scheren.
Jan P (1-9-2011 om 21:31)
Beetje respect hoor voor de oudere mensen @ zeeuwse mevrouw vindt knuppel wel een beetje een ongepast woord, noemt u uw vader ook zo??
Jan P (1-9-2011 om 21:14)
Zo zijn er ook zat jonge gasten hoor die denken dat ze kunnen rijden, en niet verder denken dan het gaspedaal, Dus niet zeggen dat het bij elke senior zo is, want zo is het ook niet bij elke jonge gast... Maar in dit geval denk ik idd dat het wel goed is dat het rijbewijs is ingevorderd.
Patrick (1-9-2011 om 20:18)
Moeten ze vaker doen met die oudjes ze zijn levens gevaarlijk op de weg en er zijn genoeg taxibedrijven met wmo vervoer dus veiliger voor hun maar zekker voor ons rij veilig.
Ik (1-9-2011 om 18:10)
@ Rijbewijs kwijt: volgens mij heeft hij al bewezen of ie kan rijden...
Cookie-instellingen beheren