Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Zedenmisdrijf Bossenburghpad Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2013, 12.44 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN -  Zaterdag 2 februari werd een 15-jarig Vlissings meisje op het Bossenburghpad in Vlissingen het slachtoffer van een zedenmisdrijf.


Het meisje fietste rond 23.00 uur in de omgeving van de draaibrug in Oost-Souburg waar ze werd aangesproken door een man met een negroïde uiterlijk. Deze man was ongeveer 20 jaar oud, 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een donkerblauwe spijkerbroek en was gekleed in een gladde, glimmende zilverkleurige jas tot op zijn heupen.

Uit opmerkingen die de man maakte terwijl hij met het meisje praatte leek het erop dat hij wist wie het meisje was. Dit heeft bij het meisje ook het vertrouwen in de man gewekt. De twee gingen samen via West-Souburg/Westerzicht door naar Vlissingen. Ter hoogte van de skatebaan op het Bossenburghpad heeft het zedendelict plaatsgevonden.

De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (8-2-2013 om 14:36)
sterkte aan slachtoffer en hopelijk wordt de dader gevonden en niet te zuinig gestraft...straffen in NL zijn naar mijn mening echt te laag.
Nina (8-2-2013 om 14:25)
Zaterdag gebeurd, en dan nu pas een oproep?! Lekker slim weer, dan zijn mensen de details toch al lang vergeten! Heel veel sterkte aan het meisje hoop dat ze die gek heel snel te pakken hebben.
Veer (8-2-2013 om 14:21)
Vreselijk....veel sterkte voor het meisje. ;(
R (8-2-2013 om 14:16)
Een meisje van 15, s nachts?, met een donkere jongen, bossenburg, Alle facetten aanwezig voor ellende.
Ja-Ja (8-2-2013 om 13:57)
Ja ,wat moet je daar nou mee. 15 jaar, sávonds 23.00Hr. Eerst met persoon mee gaan! Als ze het niet vertrouwde dan had ze meer op de openbareweg moeten blijven en hem wegsturen. En niet op Bosseburhpad met hem komen. Blijft raar verhaal. Wat is de rede dat dit na 6 dagen pas naar buiten komt?
H van M (8-2-2013 om 13:36)
KL#@e-streek..Waarom ga je met man mee s'avonds laat meisje en waarom mag zij om 23.00 uur over straat fietsen ouders ?? Niet eigen schuld maar je hebt niets zo laat op straat te zoeken en zeker niet met 'bekende' man mee gaan !!!! Mijn dochter van 16 is dan thuis en mag zeker niet alleen fietsen !
Cookie-instellingen beheren