Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zedenmisdrijf Bossenburghpad Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2013, 12.44 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN -  Zaterdag 2 februari werd een 15-jarig Vlissings meisje op het Bossenburghpad in Vlissingen het slachtoffer van een zedenmisdrijf.


Het meisje fietste rond 23.00 uur in de omgeving van de draaibrug in Oost-Souburg waar ze werd aangesproken door een man met een negroïde uiterlijk. Deze man was ongeveer 20 jaar oud, 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een donkerblauwe spijkerbroek en was gekleed in een gladde, glimmende zilverkleurige jas tot op zijn heupen.

Uit opmerkingen die de man maakte terwijl hij met het meisje praatte leek het erop dat hij wist wie het meisje was. Dit heeft bij het meisje ook het vertrouwen in de man gewekt. De twee gingen samen via West-Souburg/Westerzicht door naar Vlissingen. Ter hoogte van de skatebaan op het Bossenburghpad heeft het zedendelict plaatsgevonden.

De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PcM (9-2-2013 om 16:13)
Ben het helemaal eens met @Vlissinger& @Adri! Dit had net zo goed een meisje van 18 of 20 kunnen zijn! En je kan je kind niet altijd binnen houden of overal mee naar toe gaan! Een meisje van die leeftijd wilt ook graag weg gaan en kom op zeg het was 23:00, niet midden in de nacht.
Okkie (9-2-2013 om 15:23)
Al gebeurt het om 5 uur s'nachts, midden in een tippelzone, het doet er niet toe. Feit blijft, er is een onmens, die dit soort dingen flikt. Ophangen, cremeren en vergeten, niet te lang bij stil staan. Je moet hem niet belangrijker maken dan een beest, want dat is en blijft hij.
Mister t (9-2-2013 om 13:54)
Belachelijk! ja geef lekker de ouders de schuld? doe is normaal , het is gewoon belachelijk dat je tegenwoordig niet normaal over straat kan. of beroofd worden of zedelijk betast worden.het zijn wel vaak weer mensen met een andere cultureele achtergrond die hier de boel verzieken! tuig is het
Pieter (9-2-2013 om 13:40)
Voor het meisje een vreselijke ervaring,hoop dat ze goede hulp krijgt om dit te verwerken.De reacties van sommigen die ouders de schuld geven slaat nergens op,niemand heeft de regels van thuis nooit genegeerd natuurlijk.Ma zei wat ben je laat,ja maar het was zo gezellig,klinkt bekend in de oren.
Chefrv (9-2-2013 om 12:58)
Ik denk dat het probleem ligt in de manier waarop de jeugd met elkaar omgaat tegenwoordig. Meisjes laten tegenwoordig te veel toe en hebben aanzien voor personen met een goede babbel of image(swag). Zo raken ze verstrikt in hun praatjes en belandden ze in situaties die ze vooraf niet wilden
Piet (9-2-2013 om 11:42)
Het is vreselijk dat dit gebeurd en natuurlijk hoop ik dat ze de dader snel pakken en behoorlijk straffen, maar vergeet hierbij ook de ouders eens niet te straffen, zo hoor je geen kinderen op te voeden die hadden beter moeten weten.
Cookie-instellingen beheren