Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zedenmisdrijf Bossenburghpad Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2013, 12.44 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN -  Zaterdag 2 februari werd een 15-jarig Vlissings meisje op het Bossenburghpad in Vlissingen het slachtoffer van een zedenmisdrijf.


Het meisje fietste rond 23.00 uur in de omgeving van de draaibrug in Oost-Souburg waar ze werd aangesproken door een man met een negroïde uiterlijk. Deze man was ongeveer 20 jaar oud, 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een donkerblauwe spijkerbroek en was gekleed in een gladde, glimmende zilverkleurige jas tot op zijn heupen.

Uit opmerkingen die de man maakte terwijl hij met het meisje praatte leek het erop dat hij wist wie het meisje was. Dit heeft bij het meisje ook het vertrouwen in de man gewekt. De twee gingen samen via West-Souburg/Westerzicht door naar Vlissingen. Ter hoogte van de skatebaan op het Bossenburghpad heeft het zedendelict plaatsgevonden.

De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (9-2-2013 om 11:14)
Okee, vanaf nu gaan we om 23:00 niet meer naar buiten. Is daar het probleem mee opgelost? Is het niet beter dat we met zijn allen een maatschappij creeeren waarin dat wel mogelijk is. Volgens mij is dat beter dan de ouders een schuldcomplex aanpraten, want ik vind 23:00 op zaterdag moeten kunnen.
Vlissinger (9-2-2013 om 10:21)
Hallo?, we leven in 2013, 15 jaar en 23:00? het is geen 1960 meer. Kinderdisco's e.d. zijn tegenwoordig vanaf 14 jaar en open tot 02:00 uur. als ze 18 was geweest had het evengoed kunnen gebeuren, dat heeft vrij weinig met de leeftijd te maken. de jonge dame moet ervoor zorgen niet alleen te fietsen
T is wat (9-2-2013 om 10:09)
Hier wordt vaak de ouders de schuld gegeven, maar vaak gaan meisjes van die leeftijd uit en zéggen dat ze met een groepje fietsen, maar omdat ze bijv eerder weg willen, fietsen ze tóch alleen! Je kunt ze heel vaak waarschuwen, maar kunt niet meer altijd met ze mee... Sterkte meisje én ouders!
Bezoeker (9-2-2013 om 03:31)
Kom op mensen, ik snap de zorgen over de ouders maar gun die mensen ook een beetje rust! Tis verschrikkelijk wat er met hun dochter is gebeurd en daar hebben ze t waarschijnlijk al moeilijk genoeg mee
Bezoeker (8-2-2013 om 22:51)
Op die leeftijd moet je niet meer op straat lopen of fietsen tegenwoordig,der kan van alles gebeuren. zeker als je nog maar 15 jaar bent of iets ouder bent.
A.dunnes (8-2-2013 om 20:04)
Ik vind het niet normaal dat ouders hun kinderen op die tijd erop uit sturen,want dan vraag je erom.
Cookie-instellingen beheren