Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 243 km

Politieauto crashte na achtervolging

Toegevoegd: 09-02-2014, 10.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politieauto die in de nacht van zaterdag op zondag crashte op de Paul Krugerstraat in Vlissingen achtervolgde op dat moment een personenauto. Dit heeft de politie zondagmorgen laten weten. Een agent raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagen vanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverse verkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de politieauto bestuurde de macht over het stuur. Hierdoor raakte politiewagen drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagen en de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd.

De agente, die als bijrijdster in de auto zat, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis. Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schade af te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:
- Flinke ravage na crash politieauto   (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-2-2014 om 19:20)
Domme reacties. Ken zelf iemand bij politie Zeeland. Mijn indruk is dat niets voor niets is. Rare opmerkingen hieronder over hardwerkende mensen. Alsof ze elke week een auto in de prak rijden... Vraag me toch ineens af wat Jan, Anja, Maria, Ricardo en anderen dagelijks toevoegen aan een betere maatschappij.
Kees (9-2-2014 om 19:07)
Weer van die ik zit achter mn compter en weet alles beter reacties. Wat nou doofpot?? Waarom zou d'r geen achtervolging geweest zijn? En dan nog als het geen achtervolging was? Het blijft verzekeringswerk! Niks belastingcenten.
Mick Schoones (9-2-2014 om 17:56)
Kan gebeuren. Een half jaar geleden was iedereen woest dat de politie niet hard genoeg optrad jegens de overvallers van de media markt die toen ontsnapte. Nu probeerde ze dat wel en ging het jammer genoeg fout. Nu word er weer gezeurd over de onkosten nu ze er wel volop achteraan gaan. 99 van de 100 keer gaat dit wel goed maar wee je gebeente als het een keer fout gaat. Want dan word er niet meer gesproken over de daders maar over de agenten die volgens jullie geen respect hebben voor jullie spullen. Want ze doen dit expres?
Piet (9-2-2014 om 17:31)
Waarom denkt iedereen aan een doofpotaffaire? Doofpot, volgens mij weten de meesten niet eens wat het is. Bovendien is de politie helemaal geen verklaring schuldig aan onderstaande reageerders.
geros (9-2-2014 om 17:21)
Als je de reacties leest dan is ,op een paar uitzonderingen, na de toonzetting in de reactie van een stelletje azijnzuur zeikerige inwoners van Vlissingen beneden alle peil. Afgeven op mensen die hun werk doen is dan zo makkelijk maar wanneer ze zelf in de sjit zitten weten ze niet hoe hard ze moeten roepen om diezelfde hulpverleners.
A.M. BERBEN (9-2-2014 om 16:51)
Hopelijk gaat het de agenten snel weer beter. Jammer dat ik hier niet kan lezen of de verdachten die werden achtervolgd uiteindelijk ook konden worden tot stoppen gebracht door andere eenheden.
Cookie-instellingen beheren