Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Politieauto crashte na achtervolging

Toegevoegd: 09-02-2014, 10.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politieauto die in de nacht van zaterdag op zondag crashte op de Paul Krugerstraat in Vlissingen achtervolgde op dat moment een personenauto. Dit heeft de politie zondagmorgen laten weten. Een agent raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagen vanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverse verkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de politieauto bestuurde de macht over het stuur. Hierdoor raakte politiewagen drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagen en de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd.

De agente, die als bijrijdster in de auto zat, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis. Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schade af te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:
- Flinke ravage na crash politieauto   (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meter Pinderhoud (9-2-2014 om 14:49)
Graag wil ik in dergelijke berichtgeving zien of ze het kenteken hebben van de auto die ze "achtervolgden". Affijn, tegenwoordig draait de camera mee, zeker bij achtervolgingen dus ik ben benieuwd naar de beelden........ Vrees dat we hier nooit meer iets van horen, typisch doofpot bericht.
Jan (9-2-2014 om 13:59)
Zo ziet je maar weer auto rijden is toch moeilijk,en ja hard rijden kunnen ze ook niet allemaal ,maar brokken maken wel helaas ,en nu de chauffeur van de auto die deze politie achteraan zat is zeker weg gekomen als dat wel zo is dan kan hij/zij wel rijden,maar wij gaan wel aan deze race weer mee betalen en er wordt zoveel kapot gereden bij politie en andere instanties en ze hebben totaal geen respect voor onze centen meer
Anja (9-2-2014 om 13:51)
Wat hebben onze agenten toch een goede rijvaardigheden als je in een flauwe bocht de macht over je stuur verliest zeg......
Maria (9-2-2014 om 13:46)
Whahahaha.....was te verwachten dit bericht....doofpot!!!
johan (9-2-2014 om 13:25)
en dan zeggen ze dat de politie daar cursusen voor volgen. om in 1 maand tijd 2 auto's total los te rijden. daar gaat ons belasting geld weer.
Ricardo Burgemeester (9-2-2014 om 13:02)
Jaja ben ik de enigste die er geen bal van dit verhaal gelooft? Heb ze zien racen. Waarom geen zwaailichten aan dan? Valse verklaring geven is strafbaar toch! Ow wacht t is politie. Die kunnen alles maken.
Cookie-instellingen beheren