Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Politieauto crashte na achtervolging

Toegevoegd: 09-02-2014, 10.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politieauto die in de nacht van zaterdag op zondag crashte op de Paul Krugerstraat in Vlissingen achtervolgde op dat moment een personenauto. Dit heeft de politie zondagmorgen laten weten. Een agent raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagen vanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverse verkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de politieauto bestuurde de macht over het stuur. Hierdoor raakte politiewagen drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagen en de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd.

De agente, die als bijrijdster in de auto zat, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis. Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schade af te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:
- Flinke ravage na crash politieauto   (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bjorn (9-2-2014 om 11:54)
dit is nou een gevalletje doof pot
jan (9-2-2014 om 11:51)
Gelukkig niemand gewond, de rest is bijzaak, kan beter niet de achtervolging i n zetten bij sommige gevallen, altijd de plus en min punten in je achterhoofd houden. Nu loop het goed af
Sylvia (9-2-2014 om 11:47)
En dat wisten ze ' s nachts nog niet? Ik geloof er niets van. Ik zie ze zo vaak scheuren zonder achtervolging. Volgens Koos Spee zijn ze daarvoor opgeleid en is er altijd wel een reden om zo hard of door rood te rijden maar ook daar geloof ik niks van. Misbruik van machtspositie ten koste van de veiligheid voor de burgers waar ze zelf zo garant voor willen staan...
Middelburger (9-2-2014 om 11:38)
@Lion : zo als de waard is vertrouwd hij zijn gasten.......
lion (9-2-2014 om 11:14)
tja kunnen ze makkelijk zeggen,das om de gemoederen te bedaren,
Cookie-instellingen beheren