Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 194 km

Politieauto crashte na achtervolging

Toegevoegd: 09-02-2014, 10.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politieauto die in de nacht van zaterdag op zondag crashte op de Paul Krugerstraat in Vlissingen achtervolgde op dat moment een personenauto. Dit heeft de politie zondagmorgen laten weten. Een agent raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagen vanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverse verkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de politieauto bestuurde de macht over het stuur. Hierdoor raakte politiewagen drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagen en de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd.

De agente, die als bijrijdster in de auto zat, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis. Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schade af te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:
- Flinke ravage na crash politieauto   (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brenda (9-2-2014 om 12:34)
Wat een domme opmerking weer. Ze vliegen echt niet voor de lol uit de bocht. Sommige burgers weten het toch ALTIJD beter...altijd vooroordelen.
Elly (9-2-2014 om 12:15)
Twee verschillende versie's de eerste keer reed hij richting keersluis brug en de tweede kwam hij vanaf de keersluisbrug,je weet tegenwoordig niet meer of ambtenaren de waarheid zeggen of alles aan elkaar liegen..
Tom. (9-2-2014 om 12:13)
Wat een lulkoek...zogenaamd weer een "stille"achtervolging,zonder geluid of zwaailichten aan,hoe kan de andere bestuurder weten dat ie achtervolgt wordt. Net zoals de politie ook vaak een handje er van heeft om het donker dicht achter iemand te rijden,waardoor deze hinder heeft van het verblindende licht,waardoor ie harder gaat rijden,en vervolgens een bekeuring krijgt. De politie moet eerst eens naar zichzelf kijken voordat ze andere mensen aanspreken op hun rijgedrag,want denken dat ze boven de wet en burger staan.
Albert H (9-2-2014 om 12:09)
Is hun straf hahaha vind wel komisch ze doen altijd zo stoer hier onze 'mannen' en zielige bekeuringen uitdelen en het echte politiewerk kunnen ze hier niet haha, 1 achtervolging en ze verliezen het !! Heel zwak !!
Erik (9-2-2014 om 12:08)
@lion, misschien heb je gelijk, misschien ook niet. Maar dat is wel uit te zoeken Als ze echt met een achtervolging bezig waren, dan moet dat geregistreerd staan in de meldkamer. Als de verzekering moet uitbetalen, zullen ze dit zeker als bewijs opvragen.....
hm (9-2-2014 om 12:00)
Dit is niet de eerste lantarenpaal die er uit gereden word in de straat. het wordt tijd dat de gemeente eens wat aan de situatie gaat doen nu zijn het alleen nog maar gewonden, maar het zit er een keer in dat er een dodelijk ongeval gebeurd.
Cookie-instellingen beheren