Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud

Toegevoegd: 28-04-2014, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Het slachtoffer van de verkrachting zondagavond in Oost-Souburg is een 14-jarig meisje. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het zedendelict vond plaats toen het meisje tussen 21.30 en 22.00 uur over het Koopmansvoetpad in de richting van Middelburg fietste. Gisteren meldde de politie al dat er sprake was van twee daders. Zij zouden het meisje op scooters hebben achtervolgd en nabij Groot Abeele tegen de grond hebben gewerkt. Eén van de twee zou op de uitkijk hebben gestaan toen de ander het meisje, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, verkrachtte.

Een nog onbekende blonde jongen zou haar nadien hebben geholpen. De politie is nog naar hem op zoek. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld. Ter plekke is sporenonderzoek gedaan. Het Koopmansvoetpad was daarom enige tijd afgesloten. De recherche werkt met zeven rechercheurs aan de zaak. Er moet volgens de politie nog een groot aantal feiten worden nagetrokken en het slachtoffer moet ook nog nader worden gehoord.

Er is alleen nog een summier signalement van de twee verdachten bekend. De twee reden beiden op een donkerkleurige scooter. Volgens het slachtoffer droegen zij donkere kleding en geen helm, maar een zwarte bivakmuts of muts.

Zie ook:
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (28-4-2014 om 16:20)
gelijk castereren zodra ze gepakt zijn. mag van mij bij elke verkrachter, en zeker van kinderen... arm meisje...
C de vliet (28-4-2014 om 16:19)
Ik hoop dat ik gelijk krijg en dat dit meisje dit heeft verzonnen! Gebeurt laatste tijd erg veel als roep om aandacht, door deze leeftijdscategorie. Als het wel zo is wens ik haar heeeel veel sterkte en dat de daders snel gepakt worden en keihard gestraft zullen worden! Laten we rustig afwachten.
Burger politie (28-4-2014 om 16:10)
Hoop dat de politie ze vind voor ik of een andere Vlissinger hun vind! Had je zusje of nichtje of wat kunnen zijn.. Ik ga vanavond mr eens een rondje doen!!
Christiaan (28-4-2014 om 16:01)
@pffff Wat een slap gelul zeg, als of het haar eigen schuld is omdat ze rond die tijd daar fietste. Het word tijd dat de daders van dit soort misdrijven fatsoenlijke straffen krijgen ipv dat er word gezocht naar het waarom! De daders zijn lieden zonder moraal, normen of waarden. Het word tijd dat de overheid er voor zorgt dat ons land weer veilig genoeg word, zodat onze kinderen weer veilig kunnen opgroeien.
Anoniem (28-4-2014 om 16:01)
Ik vind het ook erg jong om alleen op pad te gaan, al zie ik ze jonger hier in de buurt tot laat rondhangen en alleen naar huis fietsen. Het is geen excuus om met je poten aan zo'n meisje te zitten maar ik hoop wel dat ouders hierdoor gewaarschuwd zijn!
Willem Jan Stok (28-4-2014 om 15:54)
Heel erg veel sterkte met het slachtoffer toegewenst, verschrikkelijk als er zoiets in je leven gebeurd...
Cookie-instellingen beheren