Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud

Toegevoegd: 28-04-2014, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Het slachtoffer van de verkrachting zondagavond in Oost-Souburg is een 14-jarig meisje. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het zedendelict vond plaats toen het meisje tussen 21.30 en 22.00 uur over het Koopmansvoetpad in de richting van Middelburg fietste. Gisteren meldde de politie al dat er sprake was van twee daders. Zij zouden het meisje op scooters hebben achtervolgd en nabij Groot Abeele tegen de grond hebben gewerkt. Eén van de twee zou op de uitkijk hebben gestaan toen de ander het meisje, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, verkrachtte.

Een nog onbekende blonde jongen zou haar nadien hebben geholpen. De politie is nog naar hem op zoek. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld. Ter plekke is sporenonderzoek gedaan. Het Koopmansvoetpad was daarom enige tijd afgesloten. De recherche werkt met zeven rechercheurs aan de zaak. Er moet volgens de politie nog een groot aantal feiten worden nagetrokken en het slachtoffer moet ook nog nader worden gehoord.

Er is alleen nog een summier signalement van de twee verdachten bekend. De twee reden beiden op een donkerkleurige scooter. Volgens het slachtoffer droegen zij donkere kleding en geen helm, maar een zwarte bivakmuts of muts.

Zie ook:
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymouse (28-4-2014 om 15:46)
May karma take their life.
duijts (28-4-2014 om 15:40)
wat een laffe rothonden .honden zeg ik ..varkens is nog netjes uitgedrukt
Zeewind (28-4-2014 om 15:37)
Deze hufters mogen ze van mij doodschoppen!
wollah (28-4-2014 om 15:35)
aub pak deze gasten ik hoop het zo dat de politie die gasten pakt iedereen zal het weten en ze zullen boeten en vrienden die erachter staan en dit mooi vinden gaan ook boeten.
J. (28-4-2014 om 15:31)
Bekijk de camera beelden rond souburg eens? misschien is er iets te zien van de scooter. Ik rijd s avonds na 21 uur via de lekstraat en mijd het koopmansvoetpad.
R (28-4-2014 om 15:29)
Als ze de daders vinden moeten deze gasten verkracht worden met een dikke stok in hun ster. Weten ze precies wat ze dat kind hebben aangedaan.
Cookie-instellingen beheren