Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud

Toegevoegd: 28-04-2014, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Het slachtoffer van de verkrachting zondagavond in Oost-Souburg is een 14-jarig meisje. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het zedendelict vond plaats toen het meisje tussen 21.30 en 22.00 uur over het Koopmansvoetpad in de richting van Middelburg fietste. Gisteren meldde de politie al dat er sprake was van twee daders. Zij zouden het meisje op scooters hebben achtervolgd en nabij Groot Abeele tegen de grond hebben gewerkt. Eén van de twee zou op de uitkijk hebben gestaan toen de ander het meisje, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, verkrachtte.

Een nog onbekende blonde jongen zou haar nadien hebben geholpen. De politie is nog naar hem op zoek. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld. Ter plekke is sporenonderzoek gedaan. Het Koopmansvoetpad was daarom enige tijd afgesloten. De recherche werkt met zeven rechercheurs aan de zaak. Er moet volgens de politie nog een groot aantal feiten worden nagetrokken en het slachtoffer moet ook nog nader worden gehoord.

Er is alleen nog een summier signalement van de twee verdachten bekend. De twee reden beiden op een donkerkleurige scooter. Volgens het slachtoffer droegen zij donkere kleding en geen helm, maar een zwarte bivakmuts of muts.

Zie ook:
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pedoparadijs (28-4-2014 om 17:21)
Tja, En als ze ze pakken, worden pedofielen toch niet echt aangepakt door justitie in dit internationaal bekend staande land pedo paradijs. gratis uitkeringen en weinig straffen, dat zal het juiste volk wel aantrekken voor de onderlinge kennis economie, of was dat achterbakse kennis economie, ik weet het niet meer, en zie ook geen verschil meer.
janny (28-4-2014 om 17:15)
verschrikkelijk voor het meisje en haar ouders om dit mee te moeten maken ,hopelijk vinden ze dna wat in de data base voorkomt en ik hoop dat ze een fatsoenlijke gevangenis straf krijgen want dit meisje en haar ouders hebben levenslang ,en voor de daders ik hoop dat jullie gepakt worden en zo vaak in de gevangenis verkracht zullen worden dat jullie er een geperforeerd darmstelsel aan over houden en voor de rest van jullie leven via een zak mogen schijten !
Jos (28-4-2014 om 16:55)
Eerst maar eens afwachten of het hier niet om het zoveelste verzonnen verhaal gaat. Pubergedrag? Roep om aandacht? Mocht het wel zo zijn, dan de daders zonder verdoving castreren.
Zeeuwse (28-4-2014 om 16:44)
Hoop dat ze een bruikbaar DNA spoor hebben, je weet maar nooit bij dit soort lieden, laf en meestal van die typetjes die toch in herhaling vallen!! Sterkte voor het slachtoffertje!!
anoniem (28-4-2014 om 16:40)
Dat er inderdaad maar een dikke bezemsteel vol splinters bij ze naar binnen mag worden geramd. Al is het midden in de nacht, ze moeten met hun gore poten van een ander afblijven.
Mark (28-4-2014 om 16:36)
Er moet toch wel 1 camera ergens in de buurt zijn, die de daders hebben geflimd. Zo groot is het hier niet. @ pff: pff wat een reactie. Op dat pad mogen ze van jou legaal verkracht worden ofzo. Helemaal koekoek. Ben je dronken ofzo?
Cookie-instellingen beheren