Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
terneuzenaar (22-2-2017 om 03:11)
@ Anoniem hoe weet jij nou dat hij niet te hard reed ???? met 30 rij je je auto niet zo in de kreukels waarschijnlijk een bekende van je die achter het stuur zat dat je zo stellig ben dat HIJ niet te hard gereden heeft. goeie jongen dat geloof ik gelijk zo zijn er nog 100 van, stoer willen doen dat noem ik het onverantwoord gedrag de rest van ze leven ze rijbewijs innemen. de rest van ze leven zal hij de dood van iemand op zijn schouders dragen !!!!
wannes (21-2-2017 om 21:51)
Ik wil toch nog even reageren op die paar mensen die vertellen dat een jongen van 18 in een BMW voldoende rijervaring heeft volgens hen. Dit geeft aan dat dit mensen zijn die waarschijnlijk ook een "'SNELLE auto hebben die alles met die auto kunnen,Zelfs mensen doodrijden. Ervaring en voertuigbeheersing komt pas na jaren autorijden. Ikzelf heb op dit moment al meer dan 2.000.000.km achter het stuur door gebracht. Veel van deze km in dienst van een bekende schokdemper fabrikant.
Bewoner hulsterseweg (21-2-2017 om 20:24)
Als je 60 km per uur door de remmer rijd vlieg je niet uit de bocht . Als je hard wil rijden ga dan naar Zandvoort. Maar daar moet je eerst een brevet voor halen en als je dan toch wil stunten doe het dan wanneer je alleen in de auto zit . Dan is de kans dat je iemand de dood injaagd kleiner alhoewel er word daar heel veel met honden gewandeld en gefietst De hulsterseweg is al jaren een doden weg door overmoedige weggebruikers in al de jaren dat ik er woon weet ik al van 9 doden op een simpele overzichtige polderweg mensen als je er niet moet zijn rij over de langeweg en laat de hulsterseweg een rustige weg zijn
Nuchtere Kees (21-2-2017 om 19:09)
Natuurlijk triest te noemen. Gedraag je als een volwassen kerel als je een rijbewijs bent en niet als king of-f the road. Stoer doen in je bmw? Of misschien enig gebrek aan stuurmanskunst ? Ga aub maar dek en neem een slipcursus. Of geef het de jeugd in combinatie met een stage bij een revalidatie kliniek. Oja en ik ben blij dat er niemand fietste die geschept had kunnen worden. Herinnering : niemand heeft dit gewild?? Iedereen had er kunnen fietsen.
Michel (21-2-2017 om 16:26)
Allereerst wil ik de nabestaanden van het meisje sterkte wensen in deze en komende tijd. Hoe dit ongeluk is gebeurd weet ik niet, ik heb het niet zien gebeuren en daar moet je dan ook niet een mening over geven. Wel heb ik een mening over de reacties, waarin wordt aangegeven dat verkeersremmers ondingen zijn en ongelukken kunnen ver oorzaken. Verkeersremmers worden aangelegd waar meestal te hard wordt gereden.
Jan (21-2-2017 om 16:14)
Na alles hier gelezen te hebben wil ik toch ook nog even reageren.het is bekend dat bij alle ongevallen 90% de schuld bij de bestuurders ligt. en zo te zien aan de gepubliceerde foto's van het ongeval is dat ook het geval. te hard rijden is hiervan waarschijnlijk de oorzaak.als het goed is moet je afgeremd worden door de verkeersremmers want die zijn daar ook voor bedoeld.was dit gebeurd en werd hier 30km per uur gereden kan er zo'n ongeluk van omvang niet volgen.op rijles is geleerd hoe je op zo'n situatie moet reageren.vaak is het zo als jongeren hun rijbewijs eenmaal hebben toch alles weer aan hun laars lappen wat ze geleerd hebben.ze rijden vaak met zelf overschatting door gebrek aan rijervaring,en dan krijg je dus zulke taferelen.
Cookie-instellingen beheren