Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (21-2-2017 om 15:37)
Er maar blijven speculeren. Hij REED NIET TE HARD. En hadt zijn aandacht op de weg. Hij hadt dit ook niet gewild. Iedereen denkt maar wat, maat weet je hoe het voelt om dit mee gemaakt te hebben? Ik denk het niet. Hou allemaal gewoon je kop dicht als je nergens iets vanaf weet. Die jongen staat altijd voor iedereen klaar heeft het hard op de juiste plaats en dan gebeurd er dit. Een beetje meer respect zou wel mogen maar nee de mensen oordelen maar wat. Hou allemaal gewoon je KOP DICHY. Is voor iedereen beter ook voor de slachtoffers.
marijke (21-2-2017 om 14:51)
Een triest bericht sterkte voor de fam en bekenden van Amber. Maar ook voor de bestuurder die draagt dit zijn hele leven mee en heeft dit ook niet gewild dat weet ik zeker
pat (21-2-2017 om 13:58)
jammer dat de bestuurder steeds veroordeeld word ,ik wens hem en zijn familie ook heel veel sterkte toe. er is niet 1 familie kapot maar 3.bedenk je eens dat ook jou kind achter het stuur had kunnen zitten en een ongeluk kan krijgen waarbij doden en gewonden vallen,of hebben jullie allemaal kinderen die alles perfect doen. ook heel veel sterkte voor de ouders van het dodelijk slachtoffer,en de ouders van het zwaargewonde slachtoffer.
Veiligheidsman (21-2-2017 om 12:52)
Alweer zo'n vreselijk ongeluk op het Zeeuwse wegennet. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Vroeger toen ik een jonge motorrijder was werd ik ervoor gewaarschuwd dat dat levensgevaarlijk is. Toen had ik daar geen oog voor. Tegenwoordig neem ik de fiets. k Ben steeds weer dankbaar dat ik heelhuids thuis ben gekomen. Automobilisten en tractorchauffeurs rauzen je angstaanjagend voorbij alsof ze op een circuit rijden. Fietsen is ook levensgevaarlijk! De meeste verkeersdeelnemers houden onvoldoende rekening met de positie van een fietser. Denk aan wind- en zuigkracht.
kitty (21-2-2017 om 12:25)
verschrikkelijk weer een fam kapot ,die jongens van 18 hebben toch ook nog helemaal geen ervaring toch zeker niet met een bmw .heel erg veel sterkte
Lady (21-2-2017 om 12:18)
Ongelofelijke reacties...Een jonge meid haar leven is zomaar opeens voorbij.. denk eens aan de ouders, familie en andere nabestaanden ipv te zeiken en zeuren over hoe het gebeurt is. Verplaats je is als ouder van het meisje als je zulke dingen leest! Walchelijk gewoon. Mensen zonder weinig respect en gevoel. Heel veel sterkte voor Familie & Vrienden!
Cookie-instellingen beheren